Hírek
22607 hír az adatbázisban
Így találd meg a tökéletes számlázó programot webáruházadhoz (x)
Marketinginfo.hu - 2020-11-24 18:28
Kereskedelem

Megnőtt a rendelések száma? Nagyon sok időt és energiát emészt fel a megnövekedett adminisztráció?

Szeretnéd egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a számlázást és az adatszolgáltatást? Cikkünkben megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a webshop számlázó program kiválasztásakor.

A számlázó programok nemcsak a számlázásban és az adatszolgáltatásban segítenek, hiszen számtalan egyéb előnnyel is rendelkeznek. Azonban nem mindegy, hogy melyik változat mellett döntesz. Az online számlázó program sokkal több előnnyel bír, mint a telepíthető számlázó. Mutatjuk, hogy melyek ezek.

Online számlázó program vs. telepíthető változat

Az online számlázók használatához csupán megbízható internetkapcsolatra van szükség. A felhőbe töltött adatok esetén a biztonság miatt sem kell aggódni, hiszen törvények szabályozzák a működésüket. Ráadásul a telepíthető verziókkal ellentétben a frissítések automatikusan történnek, így biztonsági szempontból ez sem jelent kockázatot.

A biztonság mellett fontos tényező az ár. A telepíthető változatoknál meg kell vásárolni a programot, valamint előfordul, hogy a későbbi terméktámogatásért fizetni kell. Ezzel ellentétben az online számlázóknál havi vagy éves szinten kell minimális összeget fizetni, de akár ingyenes verzió is használható.

Automatizálható a webáruház számlázása és az adatszolgáltatás

2021. január 1-jétől kibővül az adatszolgáltatásra kötelezett számlák köre, mely a webáruházakat is érinti. Az online számlázó programok néhány beállítást követően automatikusan elvégzik az adatszolgáltatást a NAV felé. Szóval a profi online számlázó programokkal teljesen automatizálható a webáruház számlázása és az adatszolgáltatás. Ha olyan programot keresel, mely egyszerűen összeköthető a népszerű webshoprendszerekkel, nézz szét a Billingo online számlázó oldalán.

Az online számlázó programokkal elektronikus számla is kiállítható, melyek fő előnye, hogy nem kell kinyomtatni, elegendő elektronikusan elküldeni és fájl formájában tárolni. Mindemellett ezek a programok azt is lehetővé teszik, hogy a könyvelő is egyszerűen hozzáférjen a kiállított számlákhoz.

Mire kell figyelni az online számlázó program kiválasztásakor?

A profi online számlázó programok költséghatékonyak, környezetkímélőek, automatizálható segítségükkel a számlázás és az online adatszolgáltatás, átlátható adattárolást tesznek lehetővé, valamint a könyvelőd munkáját is megkönnyítik. Ezen kívül idegen nyelvű és devizás bizonylatok is egyszerűen kiállíthatóak a segítségükkel.

Mindemellett az adatok exportálása és importálása is könnyen elvégezhető velük, illetve egyszerűen összeköthetőek a népszerű webshoprendszerekkel. Ráadásul az online számlázó programokkal egyedi, saját logóval ellátott számlák állíthatóak ki, melyek segíthetnek, hogy kitűnj a versenytársak közül.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tűnj ki a tömegből és érd el a vevőidet! (x)
  Partnerséget kötött a MasterCard Mobile és a Számlázz.hu
  Ingyenesen elérhető e-számlázó a piacon

További hírek ebben a kategóriában

Ezért jó választás a Gumitop.hu,...
Vágódeszka késsel, egy igazi kül...
A téli munkaruhák és kiegészítők...
Hogyan hatott a vírus az interne...