Hírek
23257 hír az adatbázisban
Érdekességek a modern robotporszívókkal kapcsolatban (x)
Marketinginfo.hu - 2020-11-24 17:19
Digitális

A fejlett robotporszívók világa önmagában is elképesztően izgalmasnak számít, legyünk őszinték.

Persze mindig akad egy-egy olyan érdekesség, amit szívesen tudunk meg ezekről a modern készülékekről.

Ebben a cikkben szám szerint három témakört dolgozunk fel, egytől egyig a korszerű robotporszívókkal, a fejlettségükkel és a rajtuk keresztül elérhető előnyökkel kapcsolatban.

Az ifttt applet alkalmazásában rejlő plusz potenciál

Nem titok, hogy egy korszerű robotporszívó a hozzá passzoló alkalmazással együtt elképesztően hasznos dolgokra képes. Viszont akadnak olyan kényelmi vagy kiegészítő funkciók, amelyeknek a rendelkezésre állása az ifttt applet segítségével válhat lehetővé.

Tipikusan ilyen extra megoldás az, amikor a telefonunk csörgését érzékelve a robotporszívó automatikusan megáll a munkával. Vagyis nem kell semmiféle zaj miatt aggódnunk, a beszélgetés ideje alatt a készülék szüneteltetni fogja a munkát.

Ezenfelül szintén az ifttt applet segítségével oldható meg az is, hogy a hazaérkezésünkre a robotporszívó abbahagyja a munkát. Vagyis ha nem szeretnénk, hogy a jelenlétünkben menjen a takarítás, ez automatizált módon lesz megoldható.

Mennyire erős a Wifi a lakásban? A robotporszívó megmondja

Egy korszerű robotporszívó hiba nélkül takarít és teremt rendet a lakás egészében. Sokan talán nem is tudják, mi mindenre használható még pluszban egy ilyen fejlett készülék. Mindenképp ki kell emelni ezzel kapcsolatban a Wifi térképfunkciót.

Merthogy a segítségével pillanatok alatt láthatjuk a telefonunk kijelzőjén, hogy a lakás egy-egy pontján mennyire erős a Wifi jel, illetve hol akadnak problémák a hálózattal. Ennek köszönhetően pikk-pakk választ kaphatunk a "már megint miért nem megy a Wifi" kérdésre is. Ha pedig szeretnénk, akkor kereshetjük a szolgáltatót a javítás miatt.

Mit csinál a robotporszívó, amikor épp nem vagyunk otthon?

Ha sokat néztünk robotok lázadásáról szóló filmeket, akkor adott esetben tarthatunk tőle, hogy a gépek átveszik majd az uralmat. Egyelőre ettől viszont még nem érdemes különösebben félni, pláne egy robotporszívó esetében.

Ha nem hisszük, akkor nyugodtan vegyük kamerára, mit is csinál a készülék a távollétünkben. Hogyha a program épp nem tartogat számára semmiféle feladatot, akkor ő hűségesen várakozik a dokkolóállomáson.

Úgy is mondhatnánk, hogy rápihen a közelgő takarításra. Amikor pedig elérkezik az idő, akkor óramű pontossággal munkához kezd. Ha pedig végzett a feladatával, akkor nem pihen le tévét nézni a kanapén, hanem fegyelmezetten visszatér a dokkolóállomásra, és észrevétlenül töltőre teszi magát.

Szó sincs tehát lázadásról vagy bármiféle engedetlenségről. A robotporszívó kezes bárányként végzi el a takarítással kapcsolatos teendőket akkor is, amikor senki sincs otthon.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A megfelelő porszívó kiválasztásának receptje (x)
  Nagy változás jön a porszívópiacon
  Egészségtudatos a hazai vásárló
  LG: extrém sport a porszívózás
  Díjakat nyert az Electrolux
  Többmilliárdos fejlesztés a magyar Electrolux-nál
  Az Electrolux kommunikációs koncepció pályázatot hirdet
  Japánnak gyárt az Electrolux jászberényi gyára

További hírek ebben a kategóriában

Követeléskezelés okosan, elektro...
Ezt az 5 szempontot vedd figyele...
Hol hasznosítható igazán a ChatG...
Digitális követeléskezelési szol...