Hírek
22709 hír az adatbázisban
A téli munkaruhák és kiegészítők fontossága (x)
Marketinginfo.hu - 2020-11-24 11:07
Kereskedelem

A különböző évszakok más-más fajta munkaruhát igényelnek, és ehhez a gyártók is alkalmazkodtak.

Korábban, a tél beköszöntével a kültéri munkák jelentős része megállt, azonban napjaink felgyorsult világában egyik kivitelező sem engedheti meg magának a több hónapos kiesést, a kültéri munkák nem állhatnak meg, a zökkenőmentes haladáshoz pedig elengedhetetlen az évszaknak megfelelő ruházatról történő gondoskodás.

Évszakfüggetlen munkaruhák

Vannak bizonyos munkaruhák, amelyek használata nem függ az évszaktól, bármikor fel lehet, és ha a körülmények szükségessé teszik, akkor fel is kell venni. Ilyen munkaruhára jó példa a mindenki által ismert jól láthatósági mellény.

A jól láthatósági mellény a rajta található fényvisszaverő csíkokkal gondoskodik a viselője láthatóságáról, kapható citromsárga és narancssárga kivitelben is. Ez a darab nem csak kültéri munkálatoknál lehet hasznos, hanem sötétben történő biciklizésnél is ajánlott felvenni. Ennek a kiegészítőnek egy nagyszerű tulajdonsága, hogy bármire fel lehet venni, akár kabátra is, ennek köszönhetően télen is lehet hordani, valamint aláöltözet nélkül is használható, így a nyári nagy melegben is lehet viselni.

Téli munkaruhák

Télen általában olyan ruhadarabokra van szükség, amelyek védenek a hideg ellen, és szeles időben is magas fokú védelmet nyújtanak. Az esetek többségében valamennyi testrészt védeni kell, a felsőtestet és az alsótestet is. A teljes test védelmét megkövetelő helyzetben ideálisak lehetnek az egyrészes, bélelt overálok.

Amennyiben csak a felsőtestet szükséges védeni, akkor bélelt pulóverre, kabátra vagy mellényre van szükség. Amennyiben az alsótest szorul védelemre, akkor ideális választás lehet valamilyen derekas nadrág vagy éppen a kantáros nadrág.

A csak a felsőtestet, valamint csak az alsótestet védő ruhadarabokat természetesen kombinálni is lehet, aminek köszönhetően ki lehet alakítani egy teljes testet védő ruhaszettet. A darabok széles méret- és színválasztékban kaphatóak, így biztosan minden munkavállaló és minden munkakörnyezet számára meg lehet találni az ideálisat.

Amennyiben éppen minőségi téli ruházatot keresel, akkor mindenképpen érdemes lehet szétnézned a Legjobb Munkaruha Webshop kínálatában.

Téli kiegészítők

Vannak esetek, amikor egy bélelt kabát vagy nadrág nem éppen a legideálisabb választás, ugyanis megnehezítik az adott munka elvégzését. Ilyen esetekben jöhetnek jól a testhez simuló aláöltözetek, amelyeket bármelyik normális ruhadarab és munkaruha alá fel tud venni az érintett személy. A fej védelméről sem szabad megfeledkezni ebben az esetben sem. A megfelelő anyagból és megfelelő kialakítással készült sapkák megfelelő védelmet tudnak nyújtani hideg, szeles időben is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen a jó babaruha? (x)
  Kurt Cobain rajzaival díszített ruhakollekciót dobtak piacra
  Új outlet márka a piacon, érkezett a Fifty
  Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen
  Új sportmárka arca lett Weisz Fanni
  Divatruházat Harley-Davidson módra
  Anastacia tervez ruhát az ALDI számára
  A MINI és a Pitti Immagine hosszú távú partnersége

További hírek ebben a kategóriában

Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...