Hírek
22709 hír az adatbázisban
Magyar fejlesztésű szépségkávét dobtak piacra
Marketinginfo.hu - 2020-10-27 09:17
Egészségmarketing

Európában elsőként vált elérhetővé az a száz százalékosan magyar fejlesztésű újdonság, amit minden, a külsejére igényes nő imádni fog - főleg, ha kávé nélkül el sem tudná képzelni a mindennapokat.

Ez a kávé ugyanis igazi bőrszépítő hatóanyag-koktél: fiatalít, akárcsak a kozmetikai kezelések.

Egy magyar gyártó nemrégiben Európában elsőként állt elő a valódi szépségkávéval. A CollAging Coffe Blend a fenti extrákkal felturbózva érkezett: fő összetevője az egészséges zöldkávé kivonat, ami elősegíti a hatékony fogyókúrát. Ezen felül tartalmaz kollagént és hialuronsavat, így az élénkítő hatása mellett még a ráncaidat is elsimítja! Ez az első olyan kollagénes, hialuronsavas kávékeverék, ami száz százalékban magyar fejlesztés - hívja fel rá a figyelmünket a kávét megalkotó Collagen Cocktail Kft.

De mennyiben más a zöld kávé, mint a hagyományos? Ez a kávétípus nem esik át pörkölésen, így háromszor annyi antioxidánst tartalmaz, mint fekete társa. Mint tudjuk, az antioxidánsok hatékonyan szállnak szembe a szervezetben található gyulladásokkal, eközben őrködnek a sejtjeink egészsége fölött is.

A zöld kávé bőségesen tartalmaz klorogénsavat, ami közismerten a fogyókúrázók legjobb barátja: szabályozza a zsíranyagcserét, az inzulin- és a glükózszintet, serkenti a vérkeringést. És ha mindez nem lenne elég, az anyagcserénket is felpörgeti, így szinte észrevétlenül olvadnak le a kilók a fogyasztásával.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A túlzott kávéfogyasztás csökkentheti az agytérfogatot és növelheti a demencia kockázatát
  Te is kávéfüggő vagy? (x)
  A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa
  A sok kávé az eddig véltnél kevésbé ártalmas a szívre
  Forró italokra koncentrál a Twix kampánya
  Erősen kezdi 2019-et a Starbucks
  Kávé a világűrből
  A feketét választják a magyar autósok
  A Lavazza közreműködésével újult meg a legendás kávézó

További hírek ebben a kategóriában

Így őrizze meg a kiváló memóriáj...
A bőrápolás a férfiak esetében i...
Fáj a térded? Szedj rá kollagént...
Mire és hogyan alkalmazza a CBD ...