Hírek
22709 hír az adatbázisban
Adomány a Bridgestone-tól
Marketinginfo.hu - 2020-11-06 09:15
CSR

A tatabányai gyár dolgozói szelfikkel gyűjtöttek adományt a helyi kórháznak.

A mellrák elleni küzdelemnek szentelt kampánya részeként a Bridgestone Tatabánya Kft. összesen 1,5 millió forintot adományozott a Szent Borbála Kórház Központi Radiológia - Mammográfia szakrendelésének. A tatabányai abroncsgyár dolgozói több mint 600 ezer forintot gyűjtöttek össze szelfizéssel és posztolással, ezt egészítette ki a cég 1,5 millió forintra.

A Bridgestone Tatabányánál már hagyománynak számít, hogy a mellrák elleni küzdelem hónapjában rózsaszínbe öltöztetik a gyárat, emellett pedig a dolgozók bevonásával a rendszeres mellrákszűrés és önvizsgálat fontosságát hangsúlyozzák. Idén a gyár aulájában kihelyezett, rózsaszínre festett gumiabroncs került a kampány központjába. A cél az volt, hogy a dolgozók szelfizzenek, fotózkodjanak vele, a Facebookon megosztott fotóikra pedig minél több lájkot és reakciót - és ezzel együtt adományt - gyűjtsenek két hét alatt. A Bridgestone minden egyes lájkért egy forintot ajánlott fel a Szent Borbála Kórháznak, így tornázták fel a munkavállalók az összeget 600 ezer forint fölé, amit a Bridgestone 1,5 millió forintra egészített ki.

"Örömmel tölt el, hogy a Bridgestone dolgozóira minden egyes jó ügyért indított kampányunk során biztosan számíthatunk, októberben is lelkesen gyűjtötték az adományt a Szent Borbála Kórház számára. Januári kilométergyűjtő akciónk keretében sem voltak restek, összesen 49 000 kilométernyi távot futottak, kerékpároztak vagy úsztak azért, hogy a kórház gyermekosztályán rendszeresen vizitelő bohócdoktorokat támogathassák. Akkor is tetemes összeget, több mint 1 millió forintot gyűjtöttek össze. Biztosak vagyunk benne, hogy a támogatás ismét a legjobb helyre kerül, és hogy segíteni fogja a régiókban élők gyógyulását" - mondta el Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója.

Az intézmény a felajánlott adományt az emlőbetegségekkel foglalkozó Központi Radiológia - Mammográfia szakrendelésre érkező betegek és várakozó családtagjaik kényelmét és komfortérzetét javító felújításokra - nagyrészt a váróterem korszerűsítésére - költi.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Várja az adományokat a Magyar Vöröskereszt az Auchan áruházakban
  Játékok és 1,2 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Millenáris AdományParkban
  Tavaszi sminkeléssel köszönti a nőket Bridgestone
  Legjobb gyári beszállítási eredményét érte el 2018-ban a Bridgestone
  A Paralimpiai Mozgalom globális partnere lett a Bridgestone
  Madarak és ürgék megfigyelésében segít a Bridgestone
  1,5 millió forint gyermekmosolyra a Bridgestone-tól
  Újabb beruházást indít Tatabányán a japán Bridgestone
  Abroncsokkal népszerűsítik az adományozást
  Gumiabroncsokkal segíti a vérszállítást a Bridgestone

További hírek ebben a kategóriában

Az AVON a Nőkért
Idén is plüsshódokkal gyűjt a Tű...
Elkezdődött a Magyar Vöröskeresz...
4 tipp a környezetbarát építkezé...