Hírek
22709 hír az adatbázisban
Házhoz jön a sóder, a homok és a termőföld is (x)
Marketinginfo.hu - 2020-10-25 18:35
PR

Harminc-negyven évvel ezelőtt a szüleink, nagyszüleink úgy építkeztek, hogy összejött a család, a barátok, és nekiugrottak.

Volt, aki segédmunkákban volt jó, de voltak szakemberek is, akik több-kevesebb sikerrel megoldották a párhuzamost és a merőlegest. Igazi közösségi építések voltak ezek. Mindig megvolt, hogy kinek van a családban vagy a barátok között megfelelő szerszáma, gépe vagy épp szállító járműve. Ha szükség volt valamire, beültek a járműbe, ha nem platós volt, felakasztották az utánfutót, és mentek anyagbeszerző körútra. Persze, mivel kicsi volt a rakodófelület, többször is fordultak, elteltek az órák, a napok.

Negatív változások

Manapság már nagyon sokat változott mindez. Eleve rengeteg szabályozás is változott vagy épp bejött azóta, így nem építhet bárki és akárhogy semmit. Sok az engedély, mondhatni sok a macera egy építkezéssel. De mégis a legjobban talán az hiányozhat, hogy ma már nem egy közösségi, saját kezű építkezés egy családi ház felépítése.

Pozitív változások

Ugyanakkor volt pozitív irányú változás is. Nem mindegy, hogy valaki ért az építkezés adott szakaszához, vagy csak van valaki, aki a családból a legjobban ért hozzá. Emellett nagyon jó az is, hogy megjelentek a házhoz is szállító cégek, akik nagy mennyiségű szóródó anyagot házhoz tudnak vinni. Ezzel sok terhet le tudnak venni a válladról. Teszteld a Konténer rendelés csapatát és érteni fogod, mire gondolok.

Homokszállítás

Ha épp homokra lenne szükséged, keresd a konténeres, szóródó építőanyag szállítókat bátran. Készíthetsz a gyermekednek homokozót, vagy épp kábelek és csövek alá szeretnéd "ágyazó homokként" használni, tudnak segíteni. De ha nem a bányahomok érdekel, hanem inkább folyami homok, mert falaznál, vakolnál, azt is be tudod szerezni.

Sóderszállítás

Betonozol és alapoznál hozzá? Vagy valami finomabb beton készítését tervezed? Vastag betonozáshoz keresel sódert, mint pl. járda, alap vagy födém? Legyen szó bármelyikről is, a konténeres szállítók garantáltan meg tudják oldani a sóder házhoz szállítását.

Kavics- és murvaszállítás

Ha az udvarod, a virágoskerted rendezed vagy rendbe kapod, akkor jó szolgálatot tesznek majd a különböző murvák és kavicsok. Kifejezetten foglalkoznak egyes szállítók a díszítőkavicsokkal is, érdemes erre is rákérdezni. De ugyanígy jók lehetnek a kulékavicsok akkor, ha utat vagy kocsibeállót tervezel építeni.

Sőt, még termőföld is mehet házhoz!

És akkor a hab a tortán, hogy mindemellett már a termőföld is házhoz jön! Ha szükséged van nagyobb mennyiségű (több köbméter) kiváló minőségű termőföldre, akkor is a konténeres szállítók lesznek a te embereid. Itt aztán nem győzöl majd választani, ugyanis számos fajtája van a termőföldnek. Vannak trágyás, trágyamentes és tőzeges termőföldek is.

Rendelj bármit is, kényelmes, gyors és költséghatékony lesz egyben. Mindenképp érdemes kipróbálnod a konténeres rendelést.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Faépületek, fa alapanyagok környezettudatosan (x)
  Bemutatkoznak a gyalult termékek! (x)
  FHB Termőföldindex 2015
  Negyedik éve csökken a lakásépítés

További hírek ebben a kategóriában

Díjmentes elemek az autód kötele...
A Vajda-Papír újabb gyáregysége
Ismerd meg az elektronikai szers...
Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mu...