Hírek
22709 hír az adatbázisban
Gyorskölcsönt keresel? Megtaláltad! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-10-25 17:10
PR

A gyorsaság relatív. Ha autóval előzöl meg egy közel negyvennel száguldó kerékpárost, akkor az a kerékpáros hozzád képest lassú lesz.

Ha viszont gyalogosként megelőz téged ez a kerékpáros, akkor igencsak gyorsnak fog tűnni.

Épp így igaz az is, hogy egy hitel folyósítása is lehet éppúgy gyors, ahogy lassú is. Minden esetben az fogja ezt eldönteni, hogy számodra mennyire sürgető a hitel folyósítása. Ha neked már tegnapra kellett volna a pénz, akkor az egy napos bírálati idő is sok. Ha viszont egy órán belül van szükséged pénzre, akkor is megtalálhatod a számításaid, bizonyos feltételek mellett.

Ha igazán gyors hitelt szeretnél

Vannak a gyorskölcsönök, melyekre általánosan jellemző, hogy 24 órán belüli folyósítást ígérnek. Ezek azok a hitelek, melyek a lehető leggyorsabban pénzhez juttathatnak téged is, ha szükséged van egy nagyobb pénzösszegre.

Van viszont olyan gyorskölcsön, ami még ennél is nagyobbat vállal, akár 1 órán belül is folyósításra kerülhet a hitelösszeg. Jelenleg ilyen gyors bírálatot és folyósítást három banknál is kaphatsz: K&H Bank, OTP Bank, Budapest Bank.

Azonban nagyon fontos tudnod, hogy a gyorsaságnak ára van, illetve jelen esetben feltételei. Nem vonatkozik ugyanis mindenkire ez az ultragyors bírálat és folyósítás. Amellett, hogy ezekre a gyorskölcsönökre vonatkoznak a személyi kölcsönök általános alapfeltételei, még az adott banknál kell vezetned a számládat is. Ráadásul huzamosabb ideig. Az 1 órás bírálat és folyósítás egyébként csak online igénylésre vonatkozik. Nézz szét a gyorskölcsönök között az expresszkolcson.hu oldalán!

Ha a gyorsaságnál fontosabbak a költségek

Ha aránylag gyorsan, de mindenképp kiváló kondíciók mellett szeretnél gyorskölcsönt felvenni, akkor itt a megoldás. Az egyik legjobb THM-et a Provident gyorskölcsöne produkálja jelenleg a maga 5,6%-ával. Ez azonban csak 40.000 Ft - 600.000 Ft-os hitelösszegig igaz.

Keresd a fenti linken a Sberbank, Erste Bank, Takarékbank és az OTP Bank ajánlatait. Ugyanakkor itt már figyelj arra, hogy nem feltétlenül fogod megkapni ezt a kedvező THM-et, csak ha minden kritériumnak megfelelsz. Érdemes lehet egy előzetes hitelkalkulációt is kérni a bankoktól, hogy tudd, mire számíts.

Ha aránylag gyorsan, de nagy összeget szeretnél

Ha még mindig arról beszélünk, hogy gyorsan van szükséged, de elég nagy összegre, akkor arra is van megoldás. Vannak ugyanis olyan gyorskölcsön ajánlatok is, melyekkel akár 10.000.000 Ft-ot is felvehetsz bizonyos feltételek megléte esetén. Ha a fenti linket nézed, akkor a Sberbank, az Erste Bank, a CIB Bank és a Budapest Bank ajánlatait keresd.

Számíts ugyanakkor arra, hogy egy ekkora hitelösszeget nem fog bárki megkapni. Nagyon komoly kritériumoknak kell megfelelned, ha ennyit szeretnél megkapni egy gyorskölcsönből, ami fedezet nélküli személyi kölcsön.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Provident kölcsönök szabad felhasználásra
  A Sberbank tavaszi kampánya
  A K&H új reklám spotja
  Ilyen is lehet egy banki csomagajánlat
  Európa legjobb munkáltatói között a Provident
  Élő árnyjáték-reklám a K&H-tól
  Már a fogyasztók fele online igényli a személyi kölcsönt
  Megtévesztette a fogyasztókat a CIB Bank

További hírek ebben a kategóriában

Díjmentes elemek az autód kötele...
A Vajda-Papír újabb gyáregysége
Ismerd meg az elektronikai szers...
Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mu...