Hírek
22661 hír az adatbázisban
Ismerd meg a biciklis védelem nagyját, tudj meg többet az Abus márkáról! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-10-25 14:40
Márkák

A biztonság elsődleges fontosságú minden közlekedési eszköznél, nem csak az autó vagy a motor esetében, hanem a biciklis közlekedésnél egyaránt.

Mindenki számára fontos a megbízható és biztonságos kerékpáros kellékeknek a beszerzése, amelyek sokáig végigkísérhetik utadat időtálló voltuknak köszönhetően. A legbízhatóbb márka, amely ismert a piacon, Abus névre hallgat, amely nem csak bukósisakokat, hanem a bicikli védelmére szolgáló lakatokat egyaránt gyárt.

Miért pont az Abus?

Az Abus név hallatán méltán juthat eszedbe a biztonság és a megbízhatóság kettőse, mivel az 1924 óta létező németországi cég ma már világszinten ismert vállalkozássá nőtte ki magát. A cég a német család lakatos műhelyéből fejlődött ki, ma már több mint 3500 alkalmazottal rendelkezik. A márkanév a család nevére utal, amely a tulajdonos és fia nevének kezdőbetűiből tevődik össze.

100 éves múltat tudhat maga mögött, ezalatt az idő alatt innovatív biztonsági termékek gyártása mellett kötelezte el magát, így kutatási és fejlesztési központokat egyaránt üzemeltetnek, ahol az igényekhez tökéletesen igazodó termékek megalkotására képesek.

Országunkban sajnos évente több mint 10.000 kerékpárt tulajdonítanak el, és rendőri segítséggel ezeknek csak 10%-át sikerül megtalálni. Mindez megfelelő óvintézkedések betartásával és védekezéssel elkerülhető lenne, mivel kisebb ráfordítással is ellehetetlenítheted rosszakaróid számára a bűncselekmény végrehajtását. Különböző zártípusok közül válogathatsz az Abus termékeire való tekintettel, ám pénztárcád vastagságát sem kell féltened.

Milyen típusok közül válogathatsz?

Megtalálhatod kínálatukban az U-lakatot, lánc- vagy összehajtható zárat, a féktárcsa-, spirál- vagy kábelzárakat egyaránt. Nem szabad azonban sajnálnod a lakatra fordítandó összeget, mivel mindig jobb egy megbízható lakatba fektetni, mint egy teljesen új biciklire beruházni.

A kerékpárzáraknak öt különböző típusa létezik: van az úgynevezett kengyelzár, amely teljes mértékben feltörésbiztos, extrém stabil, hiszen egy nehéz acélkengyelről beszélünk.

Léteznek páncélkábelek és láncok, melyek szintén nagyon stabilak mindamellett, hogy rugalmasak is.

Az összecsukható zárak is nagy népszerűségnek örvendenek, mivel szállításuk kifejezetten kényelmes, kis helyen is elférnek, továbbá extrém stabilak és rugalmasak is. A vázlakatok ezzel szemben csupán alapszintű védelmet nyújtanak a spirál lakatokkal egyetemben.

Amennyiben szeretnéd megtalálni a legmegbízhatóbb, de mégis pénztárcabarát megoldást, akkor keresd fel a Bicajozz.hu weboldalát, ahol számos termék közül válogathatsz igényeidnek megfelelően.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezért kell tekerni a biciklit (x)
  A magyarok kerékpározási szokásairól
  Sétálni, biciklizni és futni szeretnek leginkább a magyarok
  Több kerékpárt vásárolunk
  Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
  Segítség a szmogban biciklizőknek
  Adományforintokat ért a bringázás
  Bringásoknak fejlesztett mobilappot a McDonald’s
  Bringásbarát a K&H

További hírek ebben a kategóriában

Melyik motorolajat válasszuk? (x...
Első újrahasznosított Barbie
Mangalicakolbász és -szalámi - k...
Menő szabásvonal és egyediség a ...