Hírek
22709 hír az adatbázisban
Pompás alkoholos italok különleges állatok motívumaival (x)
Marketinginfo.hu - 2020-10-25 13:11
PR

Táncoló elefánt, repülő nyúl, macskák, kutyák és kakasok? Mi köze ezeknek az állatoknak a sokak által kedvelt borokhoz és sörökhöz? A cikkben részletesen is megadjuk a választ erre a különös kérdésre.

Vagyis megmutatjuk, milyen különleges motívumokat alkalmaznak a sokak által elismert alkoholtartalmú italok készítői, méghozzá az állatvilágból merítve a temérdek inspirációt és ötletet a névadáshoz, illetve címkegyártáshoz.

A Delirium Red sör és egy táncoló elefánt

Egy kifejezetten intenzív élményt kínáló, 8%-os alkoholtartalmú bíró meggysörrel kezdjük a listánkat. A sör egyik különlegessége, hogy hosszú hónapokon át meggyágyon érlelik. Ennek hatására válik a zamata olyannyira kifinomulttá. A Delirium
Red sör másik különlegessége pedig a palackon táncoló színes ormányos elefánt.

Csodás sör egy repülő nyúl motívumával

Érdekes elnevezés egy sör számára a Monyo Flying Rabbit, persze kétségtelen, hogy egy repülő nyulat nem könnyen felejt el az ember. No meg persze az üvegek tartalmának ízlelését sem, hiszen a Monyo Flying Rabbit esetében egy kifejezetten karakteres sörről beszélhetünk. Hogy még intenzívebb élményt okozzon, a sört az amerikai komló árasztja el, ami egy kellemesen édes, citrusos attitűddel egészül ki pluszban.

A Vylyan borok kapcsolata a macskával és kakassal

A háziállatokat jól ismerők bizonyára felkapják a fejüket a Vylyan borok elnevezésének hallatán. Vegyük először példaként a Vylyan Macska Portugiesert, ami egy fenséges száraz vörösbor, üdítő gyümölcsös fűszerességgel megbolondítva.

A másik különlegesség pedig a Vylyan Kakas Rosé, a karakteres cuvée bor, nagyszerűen reprezentálva a villányi borvidék kadarkájának, továbbá merlot és Pinot noir szőlőjének csodás zamatát.

Egy fecske nem csinál nyarat - vagy mégis?

Na jó, az alcím megválasztása egy kissé közhelyesre sikerült, ami egyébként korántsem mondható el a Balatonboglári pincészet egyik gyöngyszeméről. Merthogy a Konyári Fecske egészen kiváló bornak számít, a felszabadultságot magában hordozó pompás nedű, ami a gyümölcsökben bővelkedő száraz fehérbor aromagazdag fortissimojaként is aposztrofálható.

Egy régről ismert, kedves házőrző motívuma

A Bodri Pincészet sem szűkölködött éppenséggel a kreativitásban akkor, amikor a borosüvegek címkéjéhez kellett motívumot keresniük. Merthogy az abszolút szerethető pulikutyára esett a választásuk.

Bodri Pincészet és bodrikutya, persze így már könnyedén összeállhat a kép. Egyébként a Bodri Bodrikutya hűsítő borként optimális választásnak számíthat egy-egy forró nyári napon vagy estén. Persze egész bátran választható évszaktól teljesen függetlenül.

Annál is inkább, mivel a borosüveg címkéjének látványától is jobb kedvre derülünk majd, az első kortyokat követően pedig még inkább.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ártalmas mennyiségű alkoholt iszik otthon több millió brit
  Három új termék a Dreher családban
  A túlzott alkoholfogyasztás ellen indít kampányt a Kék Pont alapítvány
  A D24 különleges élménygyűjtő akciója
  Alkoholt árul a Metallica
  Az alkoholnak "nincs biztonsággal fogyasztható mennyisége"
  Duplájára nő az ásványvíz fogyasztása
  A magyar autósok európai viszonylatban is szabálykövetők
  Sziget sörrel debütál a Dreher

További hírek ebben a kategóriában

Díjmentes elemek az autód kötele...
A Vajda-Papír újabb gyáregysége
Ismerd meg az elektronikai szers...
Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mu...