Hírek
22754 hír az adatbázisban
Napelemes világítások (x)
Marketinginfo.hu - 2020-10-25 10:46
PR

A napelemes világítások rendkívül előnyösek.

A LED technológiának köszönhetően manapság szinte minden alakzatban elérhetőek a lámpácskák, valamint a napelemes rendszerrel összekapcsolva egy zéró üzemeltetési költségű, környezetbarát rendszert alkottak meg. A napelemes világítások megvásárlásával ezt egyszerűen Te is beviheted az otthonodba, és kihasználhatod a rendszer nyújtotta előnyt, a szabadságot.

Formavilág

A hagyományos lámpatestek és formák ideje lejárt. Manapság a lámpák puszta megjelenésükkel is stílusosak. De ezt fényjátékukkal összekapcsolva szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A napelemes világítások elsősorban külterületre lettek tervezve, ennek köszönhetően a legszebb kerti dekorációd ma már a lámpád lehet.

A modellek megjelenésben és formavilágban is rendkívül változatos képet mutatnak, így ha csak egyet szeretnél kiválasztani, akkor leszel a legnagyobb bajban. Pont ezért jó megoldás az apróbb lámpák közül többet kiválasztani úgy, hogy azok harmonizáljanak egymással.

Kerti lakók

A lámpák körében manapság a természethű modellek viszik a prímet, ilyenek a különféle apró rovarok, bogarak, hangyák és méhecskék, amik hasznos kis tagjai a kertünknek, bár legtöbbször inkább bosszankodunk élethű másuk miattuk. Pedig hozzátartoznak a környezethez, és a természeti egyensúly fenntartása szempontjából nagyon is lényegesek. De akár a katicabogár is megemlíthető, amelyre azonban mindannyian sokkal nagyobb szeretettel gondolunk.

Ezek az apró állatkák most már világítótest formájában is megtalálhatóak.
Megjelenésük a világítás mellett hangulatos bájt is fog sugározni magából a Te és családod, vendégeid szórakoztatására egyaránt. Vidámságuk mosolyt fog csalni mindenki arcára.

Elhelyezésük

Az aprócska bogaras világításmegoldások kitűnően alkalmazhatóak több területen is. Egyes modellek földbe szúrhatóak, mások csiptethetősek, de akadnak falra rögzíthető modellek is. Azok egyszerűen csavar és tipli segítségével nyerhetik el végső helyüket.

Az összes napelemes lámpa elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy azok napfényes és ne árnyékos helyekre kerüljenek. Ugyanis a napenergiát használják fel ahhoz, hogy az éjjeli órákban ontsák a fényt magukból. A leguniverzálisabban a földbe szúrható modellek használhatóak, hiszen ezek tetszés szerint bármikor egyszerűen áthelyezhetőek.

A napelemes repkedő bogárkákat választva azok látványa fog gyönyörködtetni. A korábbi bogárfóbiád vagy undorod egy csapásra el fog veszni, amint a lámpák fénye elvarázsolja a szemed. A lámpák mindegyike a kültéri körülményeknek megfelelően IP44-es védelmi minősítéssel rendelkezik. Így legyen szél, hó vagy eső, mindig biztonságosan üzemeltethetőek lesznek, sőt egy nagyobb vihar sem fog kárt tenni bennük.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A napelemes rendszer hatékonysága (x)
  Napelemparkokkal csökkenti villanyszámláit a Fővárosi Vízművek
  Napelempark az Audi Hungariánál
  Ehető tányér és napelemes tusoló a Szigeten
  Okospad a Corvin Sétányon
  Bérelve igazán jó az elektromos autó és a napelem
  Bridgestone-okon gurul a GAMF napelemes autója
  Afrikaiakon segített a VELUX
  14.500 napelemes lámpa afrikai országoknak

További hírek ebben a kategóriában

Tájékozódj biztos forrásból az a...
Milyen tartozékokat érdemes besz...
Így válassz pelenkázó alátétet (...
Te elégedett vagy a dohányzóaszt...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...