Hírek
22709 hír az adatbázisban
Hatékony fegyverek a ráncok ellen (x)
Marketinginfo.hu - 2020-10-25 09:56
Egészségmarketing

A kor előrehaladtával a ráncok elkezdenek sokasodni a bőrön, és ezt nem mindenki viseli sztoikus nyugalommal.

Van, aki felvásárolja a drogériák polcain sorakozó ránctalanító krémek tömkelegét, míg mások plasztikai sebész kezei alatt vágynak szépülni. Azonban az egyik módszer nagyon kevésnek, a másik viszont túlzásnak tűnhet, ugyanakkor ez a két mód a leginkább elterjed a köztudatban, már ami a ránctalanítást illeti. Pedig vannak a ráncok kezelésére ezeknél természetesebb és valóban hatékony módszerek. Mi most ezek közül mutatunk néhányat!

Mezoterápia

A mezoterápia lényegében egy olyan kozmetikai kezelés, amely a bőr irharétegének a kezelését jelenti. Vagyis e kezelés során a bőr középső (irha) rétegébe juttatja a szakember a kozmetikai készítmények hatóanyagait, ahol a kollagénrostok is termelődnek. Ennek következtében a kezelés igen gyors és látványos eredményeket hoz.

A mezoterápia végezhető tűvel és tű nélkül egyaránt. A tű nélküli kezelésnél a kozmetikumok hatóanyagait egy elektroporációs készülékkel juttatják az irharétegbe. Vagyis ebben az esetben tű helyett elektromágneses hullámok segítségével nyitnak csatornákat a bőrön, amin keresztül bejuthatnak a hatóanyagok. Ha választani lehet a tűvel és a tű nélküli mezoterápiás kezelések között, érdemes az utóbbi mellett dönteni, mert jelenleg ez a módszer a hatékonyabb.

Ultrahang

Az ultrahangos kozmetikai kezelések szintén a bőr középső rétegét veszik célba. Ebben az esetben ugyanis az ultrahang rezgése szétrezegteti a bőr felső hámrétegének a sejtjeit, ezáltal pedig a kezelés során alkalmazott kozmetikai készítmények mélyebbre kerülhetnek.

További előnye még az ultrahangos kezelésnek, hogy a rezgés hatással van az anyagcserére, ami felgyorsul, vagyis a már felhalmozott salakanyagok gyorsabban távoznak a bőrből. Az anyagcsere mellett pedig a vérkeringést szintén felpezsdíti az ultrahang melege, aminek hatására fokozódik a tápanyag- és az oxigénszállítás, ezáltal pedig a kollagéntermelés is.

BEMER-terápia

Az egyedülálló BEMER-terápia egy olyan speciális fény- és mágnesterápiás kezelést jelent, melynek során a véráramlás felgyorsul, ezáltal több oxigén gyorsabban jut el a sejtekhez. Az oxigénnek pedig az anyagcserében van nagy szerepe, hiszen a regenerálódás idejét csökkenteni tudja.

Ez a tulajdonsága teszi nagyszerű kiegészítő kezeléssé a BEMER-terápiát, hiszen a bőrfiatalító kezelések során segíti a kozmetikai hatóanyagok bőrbe való beépülését, ezáltal pedig fokozza azok hatékonyságát.

A fényterápiának köszönhetően a hatóanyagok intenzívebben hasznosulnak, vagyis ezzel a módszerrel nem csupán a ráncok ellen léphetünk fel hatékonyan, hanem különféle bőrproblémák kezelésére szintén ideális.

Amennyiben Ön is szeretne eredményesen fellépni a ráncok ellen, vegye fel a kapcsolatot a Rofé Naturale Egészségközponttal, és egyeztessen időpontot az Ön számára szimpatikus kezelésre!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Stabilizálódott a vegyiáruk és kozmetikumok piaca

További hírek ebben a kategóriában

Így őrizze meg a kiváló memóriáj...
A bőrápolás a férfiak esetében i...
Fáj a térded? Szedj rá kollagént...
Mire és hogyan alkalmazza a CBD ...