Hírek
23447 hír az adatbázisban
Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!
Marketinginfo.hu - 2020-10-14 10:18
Digitális

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, 'Az Év Honlapja' pályázatra!

A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 5-én éjfélig.

Több elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak pályázatait is örömmel fogadják.

A vírus hatásai elérték a digitális marketinget is, amire remek visszavágással reagáltak a piac szereplői. Soha nem látott méreteket öltött a KKV-szektor digitalizációjának igénye. A vállalati weboldalakon lehetőségünk van a szegmentált kommunikációra, a kreativitásunk kiteljesítésére, a legújabb digitális technológiai megoldások honlapba illesztésére, valamint a teljesen egyedi megoldások alkalmazására. A honlapok tündökölhetnek. Éppen ezért az idei pályázaton továbbra is értékelni és díjazni fogják a kreatív, alkotó szemléletet. Az idei év újdonsága az érintésmentes marketing, a blockchain, illetve a technológiai megoldások és a kampányok elismerése lesz - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

A pályázók figyelmébe ajánlják a 'Blockchain' kategóriát, ahová olyan weboldalak jelentkezését várják, melyek a blockchain technológia segítségével újszerű megoldásokat kínálnak ügyfeleik és partnereik adatainak tárolására. A decentralizált adattárolás módszerével így hozzájárulnak a biztonságosabb adattárolás jövőjének építésében és fejlesztésében.

A bírálati szempontok között fontos szerepet játszik a dizájn, a kreativitás, a felhasználói élmény és a reszponzivitás, valamint nagy figyelmet fordítanak a kategóriának megfelelő tartalomra is. Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Startol \\\'Az Év Honlapja 2022\\\' Pályázat!
  Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat
  Megvannak 2019 legjobb honlapjai!
  Íme 2018 legjobb honlapjai!
  A 2017 legjobb honlapjai
  Év Honlapja: fókuszban a felhasználói élmény
  2015 legjobb honlapjai…
  Félidei értékelés az év honlapjáról
  Tantárgy lett ’Az Év honlapja’ pályázat
  2014 Legjobb Honlapjai
  Kihirdették 2013 legjobb honlapjait
  Kihirdették 2012 legjobb honlapjait
  Átadták Az Év Honlapja Díjakat
  Megvannak Az Év honlapjai
  Megvannak az Év Honlapjai
  Megvannak az Év honlapjai
  Idén is díjazták az év honlapjait

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...