Hírek
22555 hír az adatbázisban
Új elnök-vezérigazgató a Volánbusz élén
MTI + Marketinginfo.hu - 2020-10-05 09:52
Karrier

Pafféri Zoltánt kérte fel a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjára 2020. október 5-vel Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Pafféri Zoltán 2018-tól a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter társasági portfólióért felelős helyettes államtitkáraként a stratégiai jelentőségű közlekedési vállalatok (MÁV Zrt., Volánbusz Zrt., Magyar Közút Zrt., Hungarocontrol Zrt.) és beruházó társaságok (NIF Zrt., Beruházási Ügynökség, NFP Kft.), valamint több nagyvállalat (Szerencsejáték Zrt., Antenna Hungária Zrt.) tulajdonosi joggyakorlásáért felelt. 2018-tól a Volánbusz Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, a RÁBA Nyrt. felügyelő- és auditbizottságának elnöke, a MÁV Zrt., majd ezt követően a GYSEV Zrt. igazgatóságának tagja. A MÁV Zrt.-ben a kiemelt projekteket irányította, majd 2016 és 2018 között a Kínai-Magyar Vasúti NZrt. vezérigazgatója volt - olvasható a közleményben.

A MÁV és a Volánbusz július 15. óta tartozik közös irányítás alá, amikor a Volánbusz Zrt. feletti tulajdonosi jogokat a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter átadta a MÁV Zrt.-nek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Távozik a Volánbusz elnök-vezérigazgatója
  Megszületett az idei bérmegállapodás a Volánbusznál
  Munkaerő-toborzó Volánbusz az EFOTT-on
  Dávid Ilona lett a Volánbusz elnök-vezérigazgatója
  A Mol nyerte a Volán üzemanyag tenderét
  Gyermekklinikán segít a Volánbusz

További hírek ebben a kategóriában

Új ügyvezető igazgató a Hankook ...
Heikki Laine az NNG új marketing...
Miért éri meg munkaerő-kölcsönző...
A Tommy Hilfiger Avery Bakert ne...