Hírek
22799 hír az adatbázisban
Így érdemes kiválasztani a fürdőszobába szánt lámpákat (x)
Marketinginfo.hu - 2020-09-24 17:12
PR

A fürdőszobai lámpatestek megfontolt kiválasztásával olyan érzetet kelthetünk, mintha a fürdő teljes átalakításon esett volna át.

A fények szerepe ugyanis megkérdőjelezhetetlen, akár a használat, akár a dekoráció szempontjából.

A cikkben a fürdőszobai lámpák és fényviszonyok újragondolásához igyekszünk adni néhány ötletet és tippet. Az alkalmazásuknak köszönhetően remélhetőleg teljesen megújulhat a fürdő.

Először is fontos megfelelően értelmezni a fürdőszoba fényviszonyainak szerepét

A fürdőszoba egyaránt jelentheti a reggeli készülődés esszenciális helyszínét, valamint a fárasztó nap után az esti tisztálkodás komfortos helyét is. Úgymond többféle funkciót kell tehát ellátnia, ennek szellemében pedig a praktikum mellett az esztétikum is fontos vele kapcsolatban.

A fürdőszobában ideális esetben kellemes, megnyugtató fények uralkodnak, amelyek egyúttal remek alapot szolgáltatnak adott esetben a gyors és hatékony öltözködéshez, sminkeléshez vagy haj beállításához.

A fürdőszoba környezetében ezért is fontos, hogy a mennyezeti lámpatestek mellett praktikus kiegészítő fényforrások is rendelkezésre álljanak.

Ezek a jogos elvárások manapság a fürdőszobai lámpatestekkel szemben

A fürdőszoba környezetében először is nem mehetünk el szó nélkül a víz, valamint a pára jelenléte mellett. Olyan lámpákra van szükség, amelyek a nedves körülmények között is biztonságosan használhatók, vagyis a megfelelő IP védelemmel vannak ellátva.

Manapság nem nehéz olyan lámpákat találni, amelyeknek a használata kimondottan a fürdőszoba környezetében javasolt. Ráadásul ezekből a modellekből egyaránt találhatunk olyat, amelyek általános, illetve kiegészítő fényforrásként funkcionálnak.

Ennek köszönhetően a mennyezeten helyet kaphat egy-egy megbízható fürdőszobai lámpa, a falon, a tükrön vagy a szekrényen pedig olyan dekorációs világítás is alkalmazható, amely otthonosabbá, hangulatosabbá varázsolja a fürdő környezetét.

A modern LED fényforrások kifejezetten előnyös választást kínálnak a fürdőszobai környezetbe

A korszerű LED fényforrások előnyei bizony a fürdőszobai használat során is erőteljesen kidomborodnak. Először is az általuk kibocsátott minőségi, illetve elegendő mennyiségű fény tökéletes alapot szolgáltat ahhoz, hogy a tisztálkodás során komfortosan érezzük magunkat.

Emellett pedig a felhasznált energiával takarékosan gazdálkodó, vagyis pénztárcabarát lámpatestekre tehetünk szert rajtuk keresztül, amelyekkel kapcsolatban ráadásul a hosszú várható élettartam is joggal remélhető.

Mindezt megfejelhetjük még akár a dekoráció magas fokát képviselő LED szalagokkal is, amelyek a megfelelő IP védelem miatt a fürdőszoba falán vagy a szekrényre illesztve is elképesztően jól mutatnak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szennyestartó is lehet egy ízléses kiegészítő! (x)
  Felfrissítenéd a fürdőszobád? Mutatjuk, hogyan! (x)
  Csempéssz luxust a fürdőszobába! (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Street art felhő lámpaizzókból
  Közlekedési lámpa és citylight egyben

További hírek ebben a kategóriában

Rakj rendet az íróasztalod körül...
Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...