Hírek
22555 hír az adatbázisban
Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-09-24 16:31
PR

Szeretnéd megmutatni egyéniséged ékszerekben? Tudtad, hogy az apró kiegészítők (azaz charmok) észrevétlenül jellemeznek, nem is kell magadról elárulni például kedvenc a hobbidat?

Egyedivé varázsolnád a hétköznapokat, de nem tudod, hogyan csináld? Eláruljuk Neked!

A lényeg a részletekben rejlik

Biztosan előfordult már Veled is, hogy kezet fogtál valakivel, és a karkötőjén észrevettél egy egyedi kis ékszert. Vagy beszélgettél egy számodra ismerős emberrel, és a nyakláncán felvillant egy vagy több medál, amiről később kiderült, miért is fontos számára. Az ékszer öltöztet, szokták mondani nem véletlenül. Manapság egyre szívesebben hordanak az emberek magukon szimbolikus ékszereket, amelyhez valamilyen módon kötődnek. Kapcsolódhatnak Kedvesünkhöz, családunkhoz, hobbinkhoz, házi kedvenchez, vagy felidéznek olyan helyet, amit szívünkbe zártunk. Bármi, ami számunkra fontos momentum az életben, magunknál hordhatjuk.

Állati szimbólumok jelentése

Egyes állatok szimbolikus jelentése - és egyben viselése - bevonzhatja számunkra azt, amiért magunknál tartjuk.

Az elefánt például egy szerencsehozó állat. Medálként viselve joggal várhatjuk a sikert, az erőt, a bölcsességet mindennapi tevékenységeink során.

A hal az örök élet, a halhatatlanság szimbóluma. Vele is gyakran találkozhatunk a mindennapokban, pólókon, fülbevalók formájában, medálként és karkötőkön egyaránt.

A kutya védelmező ereje miatt oly népszerű charm, de mellesleg kedvenc háziállatunkat is szimbolizálhatja. A hűség, éberség ehhez a jelképhez köthető.

Hobbid, amit magadnál hordhatsz

Van kedvenc hobbid, sőt, több mint hobbi szinten űzöl egy sportot? Keress hozzá megfelelő charmot, hogy amikor épp nem edzel, akkor is eszedbe jusson a befektetett, kemény munka. Hogy csak egy példát említsünk: már lehet kapni boxkesztyű charmot is! Az Ékszerkirály weboldalán számtalan lehetőség áll rendelkezésre, érdemes szétnézni náluk.
Szív motívum

Az egyik leggyakoribb szimbólumról van szó, legyen az ajándék Kedvesünknek vagy Édesanyánknak, de akár saját magunkat is meglephetjük vele. A szív a szeretet, a szerelem, az egészség szimbóluma, egy olyan világszerte ismert jel, melyet bárki megért különösebb magyarázat nélkül. A legkülönfélébb mintával és színekben kapható, de alakja, díszítése is más és más lehet. Attól függően, kinek vesszük, válasszuk meg jól a medált, hogy sokáig teljesítse küldetését.

Csepp motívum

A csepp is igen népszerű charm, amely abban lehet segítségünkre, hogy visszataláljunk az utunkra. Fülbevaló végén vagy nyakláncot díszítve, a szívhez hasonlóan mutatós és letisztult alakzat, de mégis más vonatkozásban.

Legyen szó akár egy fontos eseményről, akár összejövetelről, apró charmokkal különlegessé varázsolhatjuk a legszürkébb hétköznapokat is, szolidan megmutatva ezzel egyéniségünket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Zero waste ékszerek - ilyen van? (x)
  Megvásárolták a Tiffany ékszeripari vállalatot
  Mindig a menyasszonyi ruhához válasszunk ékszert!
  Nőtt a Tiffany negyedéves profitja
  Különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció
  Csökkent a Tiffany negyedéves profitja
  Ékszerkollekció az újrahasznosított aranyból
  Multibrand divatékszer üzlet nyílik Budapesten
  Ékszerekkel akciózik az OMV

További hírek ebben a kategóriában

Robotfűnyíró a tökéletesen nyírt...
Zero waste ékszerek - ilyen van?...
Az eljegyzési gyűrű kiválasztása...
Új redőnyt szeretnél? Segítünk m...