Hírek
22520 hír az adatbázisban
Miért van szükség szervizajtóra a légkezelő rendszerekben?
Marketinginfo.hu - 2020-08-17 14:01
PR

A légkezelő rendszerekben esztétikai szempontból fontos, hogy elrejthetőek legyenek a falba épített csövek, egyéb eszközök.

Azonban mindezt úgy kell megoldani, hogy ha szükséges, akkor egyszerűen hozzáférhessünk mindenhez. Tulajdonképpen, ezt a célt szolgálja a szervizajtó, és a következő pár sorban a szervizajtók típusairól és jellegzetességeiről lesz szó.

Szervizajtótípusok

A különböző típusú szervizajtók közötti döntést mindig az a tény segíti, hogy mégis hová kell majd beépíteni a szerelőajtót. Más típusra van ugyanis szükség otthoni vagy ipari környezetben. De mégis milyen alternatívák közül választhatunk?

Biztosan találkozott már a fürdőszobákban a csempeajtóval, amelyek jól illeszkednek a csempe méreteihez. Ezek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy strapabíróak legyenek akár a párás környezetben is.

Aztán ott van a közkedvelt műanyag szervizajtó, amelyet gyakorlatilag szinte bárhová beszerelhetünk. Ez általában magas minőségű műanyagból készül, így időjárásálló. Sokan kültéren is alkalmazzák.

A beépítés szempontjai


Általában ott van szükség szerelőajtóra, ahol a csövek futnak, ez pedig lehet a falban vagy a mennyezetben is. Biztosítja, hogy könnyen és gyorsan elvégezzük a karbantartási műveleteket.

Természetesen a beépítés előtt több kérdést is fel kell tennünk. Például, hogy jobb vagy bal oldali nyitással lenne optimálisabb az ajtó, hiszen ezzel sok bosszúságot megspórolhatunk.

Mivel a PVC szervizajtók rendkívül sok méretben elérhetőek, ezért ajánlott konkrét paraméterek tudatában beszerezni azokat. A viszonteladói boltokban pedig nem árt minél több, különböző méretet elérhetővé tenni. Amennyiben kisvállalkozása van, és szeretne minőségi termékeket forgalmazni, akkor töltse ki az AeroVentil partnerregisztráló űrlapját, és a legnevesebb márkanevekkel bővítheti kínálatát!

Tudnivalók a szervizajtókról

Amennyiben minden szemponttal tisztában vagyunk, akkor már csak a beépítéssel kell foglalkoznunk, ami a legtöbb esetben történhet habarccsal vagy ragasztóval. A műanyag szerelőajtók további előnye, hogy könnyen tisztítható a felületük.

Amire még figyelni kell: ezeket a termékeket nem szabad túl magas hőmérsékletnek kitenni, általában a maximális környezeti hőmérsékletük 40 Celsius-fok köré tehető.

Otthoni használathoz tökéletesen megfelelnek a műanyag darabok, viszont az ipari alkalmazás már inkább horganyozott acél szervizajtót kíván.

Ha ezekkel a szempontokkal tisztában van, akkor nincs olyan kérdés, amit ne tudna megválaszolni a jövő vásárlóinak, így nem csak minőségi termékeket, de bizalmat és szakértelmet is közvetíthet. A bizalom pedig bizalmat szül.

(x)




NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Ismerkedjen meg a LED világítás ...
Ilyen egy jó konténeres sittszál...
Neves ügynökségi partnerrel hoss...
Az ideális autórádió vagy hifi k...