Hírek
22520 hír az adatbázisban
Hogyan alakulnak át az utazások?
Marketinginfo.hu - 2020-08-17 13:49
PR

A repülőgépes utazások köztudottan mindig is macerásak voltak. Már maga a tervezés is sokaknak problémás lehetett, illetve maga a reptéri közlekedés sem volt egyszerű.

Könnyen el lehet tévedni, vagy elmélázni az időt valahol a reptér területén, ami legrosszabb esetben azt is eredményezheti, hogy lemaradunk a járatról. A repülők pedig nem vonatok, nem jön belőlük másik. Vagy ha igen, az se biztos, hogy van rajta hely, vagy az ismételt útiköltséget ki tudjuk, vagy ki akarjuk fizetni. A koronavírus ezt az egyébként sem problémamentes területet a feje tetejére állította.

Változások

Megítélés kérdése az, hogy a világ mennyire reagált gyorsan vagy jól. Az azonban bizonyos, hogy a kialakult helyzet miatt ez a jövőben változtatásokat eredményez, amelyek már most is folyamatban vannak. A jelenleg is hatályos országok szerinti színkódbesorolások biztosan maradnak még jó ideig. Ezt figyelembe kell venniük mind a Magyarország területéről kiutazóknak és a beutazni szándékozóknak egyaránt. Bizonyos országokból való belépés negatív COVID teszthez kötött, illetve a karantén elkerüléséhez feltétlenül szükséges.

Tesztelések

A Budapest Airport koronavírusteszt-központ nyitását tervezi. Ez a rendszer már több nyugati országban eredményesen működik. Ezek lényegében mobil laborok: a személyes kontaktust kikerülve, a gyorséttermek autós megrendeléseit kiszolgáló területhez hasonlít a leginkább. Egy gépjárműben maximálisan két felnőtt tartózkodhat. Az autó ablakait leengedve, és azon keresztül az autókban tartózkodóktól nyálkahártyamintát vesznek. Ez alapján a PCR teszt elkészíthető, melynek eredményét a helyszínen készítik el és adják is át. Egyes esetekben akár pár órás időintervallum után kezünkben tarthatjuk a vizsgálat eredményét.

Parkoló

A mobil labor a parkoló területén belül fog helyet kapni. A budapesti repülőtér és a teljes utazási szektor a jelenlegi hatalmas veszteségek ellenére is optimista a jövőt illetően. Te, mint utas se mondj le a jövőbeni utazásokról. A világ mind a probléma megoldásán, valamint a vakcina helyreállításán is egyaránt dolgozik, azért, hogy Te felfedezhesd vagy visszamehess a legszebb helyekre a nagyvilágban, biztonságban, és egészségesen térhess is haza onnan.

A vecsésen működő reptéri parkoló a parkolási szolgáltatása mellett a koronavírusteszt-központnak köszönhetően még fontosabb ponttá fog kiemelkedni a jövőben. Munkatársaik eddig csak a parkolás területén, de a későbbiek folyamán lehet, hogy másban is segítségedre lehetnek. Egyszerű foglalási rendszerük van, a szolgáltatási díj csak annak igénybevételekor fizetendő, előre sosem. Az ő támogatásukat élvezheted a gépjárműdtől egészen a terminál ajtajáig. Így a jövőbeni terveidbe őket biztosan nyugodtan beírhatod, hiszen csalódás velük kapcsolatban biztosan nem fog érni.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kismama parkoló az AVON-nál
  Hologram óvja a mozgáskorlátozott parkolóhelyeket
  Parkolóhely figyelő a BMW-től
  Parkolófiút viccelt meg a Volvo
  MasterCard: új lehetőség a parkoló automatákban
  Sikeres a virtuális parkolójegy
  Illatos-ízes parkolójegyek
  Az autósok kétharmada kevesebbet használja kocsiját

További hírek ebben a kategóriában

Ismerkedjen meg a LED világítás ...
Ilyen egy jó konténeres sittszál...
Neves ügynökségi partnerrel hoss...
Az ideális autórádió vagy hifi k...