Hírek
22536 hír az adatbázisban
Ízelítő a Daiwa termékek minősége és megbízhatósága kapcsán (x)
Marketinginfo.hu - 2020-08-17 10:23
Márkák

A Daiwa valamennyi termék előállítása kapcsán minőségi anyagokat használ, és precízen dolgozik a gyártás egésze alatt.

Amennyiben a horgászfelszerelésünk összeállítása kapcsán szeretnénk kiváló ár-érték aránnyal bíró zsinórt, orsót, botot és egyéb kellékeket alkalmazni, akkor a Daiwa márkanévvel ellátott darabokat választva nem kell majd tartanunk a csalódástól.

A japán gyártó ugyanis valamennyi termék előállítása kapcsán minőségi anyagokat használ, és precízen dolgozik a gyártás egésze alatt. Ezért a Daiwa horgászfelszerelések kiváló minőséget szolgáltatnak, mégpedig kedvező árfekvésen.

Daiwa Ninja-X Feeder horgászbot a nagyobb távolságok hatékony meghorgászásához

A feeder horgászmódszert előnyben részesítők már pontosan tudják, hogy a Daiwa botokban jó eséllyel nem fognak csalódni. A japán gyártó által piacra dobott darabokkal ugyanis rendszerint kiváló minőséget kapunk, méghozzá nagyszerű ár-érték arányért cserébe.

A Daiwa Ninja-X Feeder botok a finomszerelékes horgászathoz nagyszerű pálcáknak bizonyulhatnak. Karcsú és rugalmas bottest jellemző rájuk, ami segítséget jelent a távoli dobások kivitelezéséhez, a fárasztás ideje alatt pedig hatékonyan képes felőrölni a hal erejét.

A gerinces botokkal ugyanakkor élményt jelent egy közepes méretű ponty fárasztása is, ezáltal a teljes horgászat ideje alatt nagyszerűen szórakozhatunk.

Merevfalú botzsák a sérülésmentes szállításhoz

Ha már beszereztük a leginkább ideálisnak vélt horgászbotokat, akkor értelemszerűen nem árt majd vigyázni is rájuk. A merevfalú botzsákok ehhez ideális választást jelentenek. A kemény felületnek köszönhetően a botok nem fognak sérülni sem szállítás közben, sem pedig a szekrényben állva, esetleg eldöntve.

A botzsák két különálló rekesszel van ellátva, tehát két felszerelt horgászbotot is bármiféle gond nélkül tudunk szállítani benne. Nemcsak a mechanikai sérülésekkel szemben jelent hatékony védelmet, hanem az erőteljes napsütés, valamint az esővíz ellen is védi a felszerelésünket.

A botzsák hossza egyébként úgy lett kialakítva, hogy a botok könnyedén elférjenek benne, továbbá az autóban történő elhelyezés se okozhasson nehézségeket.

Daiwa zsinórok a minőségi damilok kedvelői számára

Akár főzsinórként, akár előke céljából szeretnénk damilt használni, a minőséggel kapcsolatos elvárásainkból egyszerűen nem szabad leadnunk. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora szívfájdalmat jelentene életünk halát azért elveszíteni, mert a zsinór nem bírta a közepes terhelést sem.

A Daiwa márkanévvel fémjelzett damilok esetében ettől szerencsére nem kell tartani. Egytől egyig megbízható és kiváló zsinórok, amelyeket tetszés szerint változatos horgász módszerekhez tudunk alkalmazni.

A vékonyabb változatok is egészen meggyőző szakítószilárdsággal bírnak, ezért a megakasztott testesebb halakat is komolyabb aggodalom nélkül a merítőbe tudjuk majd terelni. A damilon legalábbis nem fog múlni az eredményesség.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Pergetőzsinórok a ragadozó halas horgászatokhoz (x)

További hírek ebben a kategóriában

Ismerd meg a biciklis védelem na...
A Volkswagen 15 milliárd eurós b...
A Costa meghódítja a magyar piac...
Leáll a termelés augusztusban a ...