Hírek
22697 hír az adatbázisban
Új HR-igazgató koordinálja az az eMAG és az Extreme Digital egyesült csapatát
Marketinginfo.hu - 2020-07-02 09:38
Karrier

Július elsejétől Heiszmann Henrietta, az Extreme Digital korábbi humánerőforrás igazgatója felel a fúziós-, stratégiai és operatív HR funkciók ellátásáért mind az eMAG Magyarországnál, mind az Extreme Digitalnál.

Heiszmann Henrietta három évvel ezelőtt csatlakozott az Extreme Digital menedzsmentjéhez, amelyben a legfontosabb feladata az volt, hogy nemzetközi szinten segítse a vállalat növekedését és pozíciójának megőrzését. Heiszmann Henrietta tízéves tapasztalattal rendelkezik a szervezetfejlesztés és a változásmenedzsment területén, amelyet egyebek mellett a Lufthansa Systems és az IBM cégek budapesti és frankfurti kirendeltségein szerzett meg.

Új pozíciójában Heiszmann Henrietta már együttesen felel majd az eMAG Magyarország és az Extreme Digital csapataiért. Mindkét márka dolgozóit támogatni fogja a fúziós-, stratégiai és operatív HR funkciók ellátásával.

Az egyesülő alatt álló márkák közös humánerőforrás-csapata a következő hónapokban fog felállni, amely egyaránt támogatni fogja a többi osztály működését személyi ügyekben, fejlesztési programokban és az employer branding területén is.

Az eMAG Magyarország és az Extreme Digital tavaly jelentette be fúziós szándékát, amelyet az év végén a Gazdasági Versenyhatóság is jóváhagyott. Bár az összeolvadást követően mind az eMAG, mind az Extreme Digital márkák tovább élnek, a mögöttük álló vállalat egyesülése már megkezdődött. Az üzemeltetési, beszerzési és marketingosztályok már közös irányítás alatt működnek, az eMAG pedig június közepén a budapesti Erzsébet körúton pedig megnyitotta első offline üzletét is, amelyet idén még legalább két újabb bolt követ majd Budapesten, illetve Pécsett.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az idei digitális fotós trendek az Extreme Digitalnál
  Új marketingigazgató viszi tovább az eMAG és az Extreme Digital márkákat
  Az eMAG megnyitotta első magyarországi üzletét
  A Decathlon és a Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2019-ben
  Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai
  Egyre gyakoribb a bankkártya használat az eMAG oldalán
  Az eMag adományoz
  Hatalmas siker az eMAG Marketplace
  Több mint hárommillióan vásároltak tavaly online

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...