Hírek
22520 hír az adatbázisban
Kicsi a bors, de erős – HP nyomtató a kereszttűzben (x)
Marketinginfo.hu - 2020-07-22 10:52
PR

Manapság a nyomtatók elengedhetetlen eszköznek számítanak az irodai munkavégzés területén.

Mindemellett pedig jól jönnek az otthoni ügyintézés alkalmával is, mivel az egyszerűbb gépeknek köszönhetően nem szükséges egy-egy dokumentum kinyomtatásához sokat fáradnod.

Amennyiben egy egyszerűbb, de mégis minőségi gépet keresel, akkor a HP 107 lehet a legjobb választás számodra. A HP márkajelzés hallatán nem csak a magas minőség és a megbízhatóság juthat eszedbe, hanem a magasabb árkategória egyaránt. Azonban ettől nem kell tartanod, a HP kompakt lézernyomtatójának beszerzési és üzemeltetési költségei egyaránt alacsonyak.

A HP 107 fontosabb jellemzői

A HP 107 méretét tekintve egy íróasztalon is elfér, azonban teljesítményében ez nem jelentkezik hátrányként. Otthoni és kisebb irodai munkafolyamatokat egyszerűen kiszolgál. Első használat előtti beállítása kifejezetten egyszerű folyamat, így garantáltan nem fogsz elveszni a gombok rengetegében, a házon csupán egy be- és kikapcsolásra szolgáló gomb található. Működése energiatakarékos, azaz rendelkezik készenléti móddal, amelynek köszönhetően abban az esetben, ha a számítógépedről nyomtatnivalót küldesz a készüléknek, azonnal felébred és munkához lát.

Mindezzel nem csak az energiát spórolja meg, hanem a villányszámládon is észre fogod venni a pozitív változást. A nyomtatási sebességére való tekintettel az első nyomat a bekapcsolást követően 10 másodpercen belül kész, míg az átlagos sebessége 18 lap/percre tehető. Működése kifejezetten alacsony zajjal jár, így nem zavar meg a munkavégzésedben, otthoni használat esetében pedig nem ébreszti fel a család többi tagját késő esti nyomtatás esetében sem.

A HP 107 kapacitása

Nem kell aggódnod a kapacitása miatt sem, mivel a bemeneti tálcája 150 lapos, míg kimeneti 100 lapos kapacitással rendelkezik, így nem kell sűrűn ellenőrizned a papírt. A kétoldalas nyomtatás manuálisan oldható meg, a magasabb árkategóriába tartozó gépek képesek csak az automata papírforgatásra. A készülék sok jó tulajdonsága mellett egy hiányossággal is rendelkezik, ez pedig az a tényező, hogy nem képes sem vezetékes, sem pedig vezeték nélküli kapcsolat kialakítására.

Másik problémával a patron pótlásakor találkozhatsz, mivel a viszonylag alacsony áron megvásárolt készülékhez horror áron lehet hozzájutni az eredeti márkájú patronokhoz. Azonban a Patron és Toner megoldást nyújthat erre a problémára, mivel minőségi utángyártott patronokat kínál, amelyekkel rögtön elnyerik bizalmadat.

Amennyiben szeretnél többet megtudni az utángyártott termékekről és pozitív tulajdonságaikról, akkor keresd fel a Patron és Toner weboldalát, ahol számos termék közül válogathatsz kedvezményes áron.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Alkatrész nyomtatás útközben 3D nyomtatóval
  Lexmark a nyomtatási biztonságról
  Epson tintakaland Lewis Hamiltonnal
  Az Epson a fenntartható jövőre fókuszál
  Újrahasznosításra szólít fel a Lexmark
  Felvásárlással erősített a Sharp
  Nyomtat a KFC vödör
  Androidra fejleszt a Xerox

További hírek ebben a kategóriában

Ismerkedjen meg a LED világítás ...
Ilyen egy jó konténeres sittszál...
Neves ügynökségi partnerrel hoss...
Az ideális autórádió vagy hifi k...