Hírek
22520 hír az adatbázisban
Utazás a járókával - tippek kisgyerekkel utazóknak (x)
Marketinginfo.hu - 2020-07-21 11:37
PR

Itt a nyár, pár napos pihenés mindenkinek jár. Kisgyerekkel utazni nagy körültekintést igényel, jól kell megszervezni az utazást és a kényelmes pihenést, hogy minden családtag számára valódi öröm legyen a nyaralás.

Ha kicsi gyerekkel utazunk, aki már elkezdte felfedezni a világot, bármihez odamászik és mindenbe belekapaszkodik, és nem szeretnénk, ha magára borítana mindent, így meg kell oldani a biztonságos elhelyezését. Erre a járóka egyszerű megoldás, mert nagyobb kivitelben elegendő helyet biztosít, biztonságban tudjuk benne a gyerkőcöt, és ha már nincs szükség rá, pár mozdulattal elcsomagolható, kis súlya miatt bárhova magunkkal vihető.

Az összecsukható utazóágyak bizonyos fajtái többféle hasznosításban is megállják a helyüket. A járóka kényelmes alvóhely, ami napközben méretes járókaként is használható, vagyis tökéletes játszóhely a lakásban a gyerekek számára.

A kisgyerekes családok választása

A Baby Lion kínálatában elérhető járóka rendkívüli mobilitást és nagyfokú kényelmet biztosít a család számára. Mivel gyorsan kicsire csomagolható, utazásokhoz és kisebb lakásokban is tökéletes helykihasználást biztosít. Hálós oldalfalai tökéletesen szellőznek, az oldalsó merevítők ellenére is teljes átláthatóságot biztosítanak.

A járóka hatszögletű kialakításának és a 140 cm-es szélességnek köszönhetően nagy játszó- vagy alvófelületet biztosít akár kültéren is. Összecsukódás elleni védelemmel van ellátva, matracfelülete könnyen tisztítható, hogy a játék során a baba kényelmesen érezze magát. A Noor saját hordótáskával is rendelkezik, amivel utazáskor könnyen szállítható, mivel súlya mindössze 6 kg, és 15 kg megengedett súlyig használható alvásra vagy játéktérnek.

Többfunkciós járókák

A lengyel Lionelo cég sikere a megbízhatóságon és a modern tervezésen alapszik. Tökéletes ár-érték arányú, praktikus, időtálló dizájn szerint megalkotott termékeik kényelmes használatot nyújtanak. A többfunkciós oldalfalakkal ellátott járókák ötvözik a játszósátor, a járóka és az utazóágy előnyeit.

A 100x100 cm nagyságú Stella járóka tömege mindössze 10 kg, ezért könnyen mozgatható és összecsukható. Egyik oldalt két fixálható kerékkel van felszerelve. Az erdei állatokkal díszített stabil, de kellően puha játszómatrac és a világos színvilág minden otthonban megállja a helyét. A cipzáras oldalsó bejárattal ellátott szerkezet nagyobb igénybevétel esetén is biztonságos, nem csuklik össze. Az oldalsó kibújónyíláson a nagyobb gyerekek önállóan ki- és bemászhatnak. Ez újabb játéklehetőség számukra, egyben azt is segíti, hogy mindig biztonságban és szem előtt legyenek.

A kifejezetten utazáshoz ajánlott járóka szélesebb, mint egy hagyományos ágy, így mindkét funkciót tökéletesen ellátja. Ha kíváncsi vagy további többfunkciós ágyakra, és babaholmikra, keresd a Baby Lion webáruház oldalain minőségi babatermékeiket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyerekjátékok a bezártságban (x)
  Így fejlesztheted hatékonyan a gyermek kreativitását! (x)
  Az alábbi 7 dolgot biztosan megteszed a második gyereknél (x)
  Az okostelefon nyomkodásával a minőségi időt vesszük el a gyerekektől
  Braille-építőkockák a Legotól
  Inkább zsebpénzt, mint bankszámlát kapnak a magyar gyerekek
  A játék boldoggá tesz
  320 méteres kígyó LEGO®-ból

További hírek ebben a kategóriában

Ismerkedjen meg a LED világítás ...
Ilyen egy jó konténeres sittszál...
Neves ügynökségi partnerrel hoss...
Az ideális autórádió vagy hifi k...