Hírek
22709 hír az adatbázisban
Milyen a jó babaruha? (x)
Marketinginfo.hu - 2020-07-17 09:26
Kereskedelem

A tapasztalt szülők már biztosan tudják, melyek azok a babaruhák, amelyeket érdemes elkerülni.

Egy újdonsült anyuka vagy apuka számára viszont fejtörést okozhat a tökéletes öltözék kiválasztása, amely nem csak csinos, de kényelmes is a baba számára.

Könnyű elveszni a különböző bababoltok és ruhaboltok kínálatában, hiszen ezer meg ezer meseszép ruha közül válogathatunk. Mégis, a tapasztalatok azt mutatják, nem mindegyik tökéletes választás a kicsiknek. Ez pedig rengeteg kidobott pénzt jelent.

Milyen fő szempontokat érdemes figyelembe venni akkor, ha babaruhát szeretnél választani? Segítünk!

Legyen kényelmes

Bármennyire is édes egy babaruha, ha nem kellően kényelmes, akkor a viselése mindenképp nyűg lesz a család legifjabb tagjának. Mivel a babák folyamatosan mozgásban vannak, ezért mindenképp olyan ruhát érdemes választani számukra, amely kényelmes, és nem korlátozza a mozgásban.

Öltöztetésnél az is fontos szempont, hogy minél egyszerűbben rá lehessen adni a rucit a kicsire, hiszen ember legyen a talpán, aki egy pár hónapos örökmozgóra ráad egy pántokkal, kapcsokkal, gombokkal teletűzdelt ruhát.

Lehetőleg minél magasabb legyen az anyag pamuttartalma, hiszen a babák gyorsan bele tudnak izzadni a ruhákba, ez pedig hamar kényelmetlenné válhat számukra. Ha a bőrük nem tud eléggé lélegezni a bodyban, akkor pedig piros foltok, kiütések jelenhetnek meg.

Legyen egyedi

Bár a boltok aranyosabbnál aranyosabb, változatosabbnál változatosabb ruhákat kínálnak a totyogók számára, fel kell készülni arra, hogy a játszótéren vagy bölcsiben valószínűleg egy másik baba is hasonlóan lesz felöltöztetve, mint a mi csemeténk.

Ennek a problémának a kiküszöbölésére ma már egyedi bodyba is öltöztethetjük a totyogókat. A Los Polos Pólóműhely 100%-ban pamutból készült baba bodykat készít vicces, egyedi feliratokkal ellátva. A méretskála 56-tól 98-ig terjed, és hosszú vagy rövid fazonban is lehet kérni őket.

Ha nem találtad meg a kedvencedet a kínálatból, és elég kreativitást érzel magadban, akkor személyre szabott ruhát is készíttethetsz a babádnak.

A babaruha általában foltos lesz, de szerencsére ezek a bodyk 60 fokon is moshatóak, így a szennyeződéseket könnyedén el fogod tudni távolítani, mégsem fog hamar elkopni az anyag.

Legyen strapabíró

Nincs mit szépíteni, egy lurkó rengeteg maszattal és folttal jár, így a babaruhákat szinte folyamatosan mosni kell. Ezen kívül nagy igénybevételnek is vannak kitéve, hiszen a picúr állandóan mozog, a földön csúszik, stb. Ha az első viselés után kinyúlik, kiszakad, a mosások után pedig bolyhossá válik, akkor sajnos rövid időn belül búcsút kell vennünk tőle.

Válasszunk minőségi anyagból készült babaruhákat, hogy megkíméljük magunkat a felesleges bosszankodástól!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A téli munkaruhák és kiegészítők fontossága (x)
  Mikortól van szükség evőeszközre egy kisbaba mellett? (x)
  Termékajánlatok szépség, babaápolás, fitness kategóriában (x)
  Babakelengye a kezdetekhez (x)
  Új gyártócsarnok a MAM Hungária-tól
  Pelenkázókkal szereltek fel férfi illemhelyeket
  Növeli termelési kapacitását a MAM
  Új Baba reklámfilm az Unilevertől
  Elindult a Sudocrem Babaséf alkalmazása
  Új reklámfilmmel jelentkezik a Baba

További hírek ebben a kategóriában

Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...