Hírek
22459 hír az adatbázisban
Válasszon szandált a nyárra! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-06-19 16:03
PR

Örül, hogy végre megszabadulhat a vastag vagy épp meleg cipőktől, mert végre itt a nyár? Itt a papucsok, szandálok időszaka, amikor is tökéletesen szellőzhet a lába, így nem izzad be a lábbelibe.

Lássunk, hogy mit is kell tudni ezekről a kényelmes cipőkről!

A kényelem elsődleges

Akármilyen lábbeliről is legyen szó, elsődleges a kényelem és az, hogy egészséges legyen. Tudta, hogy ha derékfájdalom kínozza, vagy épp gyakran fáj a feje, az az esetek jelentős részében visszavezethető egy nem megfelelő cipőre? Hiszen ha nem kényelmes vagy egészséges egy cipő, az kihat a lábakra, a medencecsontra, sőt a gerincre is. Éppen ezért az sem mindegy, hogy melyik évszakban milyen cipőt hordunk.

A szandál általában nem zárt cipő, ami engedi szabadon szellőzni a lábakat, egészséges terhelést biztosít, és emellett még szép és divatos is. Persze gondolhatjuk, ilyen nem létezik, vagy minimum aranyáron megy. Szerencsére léteznek komfortos és egyben trendi szandálok, ha körülnéz a Komfortcipő oldalán, ön is megbizonyosodhat róla!

Ha előfordult már, hogy egy szandál rövid idő alatt feltörte a lábát, és mégis tovább kellett viselnie, bár a pokolba kívánta, akkor ideje megtalálni a kényelmes és ideális lábbelit!

Hogyan válasszon szandált?

Annak függvényében, hogy milyen szandál passzol az ízlésünkhöz, vannak szempontok, amiket érdemes figyelembe venni, mielőtt belevágunk a válogatásba.

Az első és legfontosabb, hogy milyen elvárások alapján választunk. Első a kinézet, esetleg a kényelem vagy épp az ár? Ha fokozott használatnak szeretné kitenni, akkor mindenképp az a legfontosabb, hogy kényelmes legyen, és utána kell, hogy következzen a többi szempont. Ebben az esetben egy lapos sarkú/talpú darab az ideális, hiszen napi akár több kilométert is megteszünk a szandálban.

Amennyiben inkább a divatos és trendi darabokat preferáljuk, akkor a magasabb talpú darabok lehetnek az ideálisak. Ez minden ruhához megy, és optikailag is nyújt.

Színek tekintetében is meglehetősen vegyes a paletta, de lehet visszafogott vagy harsány az outfit, amihez szandált keresünk, a Komfortcipőnél garantáltan megtaláljuk a megfelelőt.

Persze az ár is igen jelentős szempont a vásárláskor, de megéri pénzt áldozni ezekre a lábbelikre. Mivel több éven keresztül fogják szolgálni az egészségünket, és tökéletesen idomulnak a lábunkhoz, így nem lesz szükség arra, hogy minden nyár elején újat vásároljunk.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  1000 hátrányos helyzetű diák kap vadonatúj sportcipőt
  A Skechers kollekció
  Nőkkel definiálja újra a NŐ szó jelentését a Converse
  Bezárja romániai üzemét a Rieker
  Nagyot dobbantott a CCC cipő
  Nike Air Max az újrahasznosított anyagokból
  Intelligens chip az adidas új futócipőiben
  A 3D nyomtatás lesz a futás jövője?

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Kesekollok.hu Milyen a jó sonkakés? (x)
2020-09-24 18:31
Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy...
Három tényező, amivel megnehezít...
Mikortól van szükség evőeszközre...
A plasztikkártyák fontossága a k...