Hírek
22398 hír az adatbázisban
Játékos tanulás – a legjobb unaloműző játékok (x)
Marketinginfo.hu - 2020-06-19 12:38
PR

A gondolkodást és logikát fejlesztő játékok annyira élvezetesek, hogy játékként is megállják a helyüket, emellett viszont pontosan rögzített célok mentén állítják kihívások elé az ovis és kisiskolás korosztályt.


A KreatívJáték.hu elkötelezett a fejlesztés irányába. Számtalan márka termékeit forgalmazza, melyek valami igazán egyedit és hasznosat képviselnek a játékpiacon.

Játszva tanítsd

A Smart Games oktatójátékok a kognitív, szociális és nyelvi képességekre hatnak. A Bunny Boo 3D építkezős készségfejlesztő játék elgondolkodtató, térérzékelést segítő feladvány. A 4 építőelem valamelyikéből kell elővarázsolni a nyulat, ami nem egyszerű ám!

Az IQ Puzzle Pro 2 és 3 dimenziós logikai játék, a népszerű IQ puzzle továbbfejlesztett verziója. Cél a változatos alakzatok Tetrishez hasonló hézagmentes elhelyezése. Csak itt már 3 alaplappal vagy térben kell dolgozni, különféle nehézségi fokozatban, kezdőtől a profi szintig. Ha megtetszik, a gyártó többféle, hasonló fejlesztőjátékot készít, például az IQ Focus elnevezésűt, ami tipikus utazójáték, 120 feladvánnyal.

A Hófehérke és a hét törpe játék a logikai készséget teszi próbára már 4 éves kortól. A Nyúlugró játék a tervszerű gondolkodást teszteli. Előre kidolgozott stratégia szükséges a figurák célba juttatásához, ami a sakkhoz hasonlóan több lépéssorozat fejben tartását igényli. A Quercetti többrészes golyó- és fogaskerékpályái is csuda jó szórakozást jelentenek, miközben az építkezésen keresztül fejlesztenek is.

Tedd próbára

A 8-10 éves korosztályt megcélzó Thinkfun legnépszerűbb játéka a Rush Hour shift. A játékosok saját autóikat kell kihozzák a dugóból úgy, hogy közben az ellenfél autóját, sőt, a pályát is mozgatni tudják különféle játékkártyák segítségével. A játék a logikát és a problémamegoldó képességet teszi próbára. Bárcsak a valóságban is ilyen szórakoztatóak lennének a közlekedési dugók!

A Cubic Fun különleges 3D puzzle választékkal került bele a webáruház kínálatába. Nemzetközi és magyar látványosságok kicsinyített mását készíti az iskolás korosztálynak, akár kézügyesség fejlesztő, színezhető formában.

Lük fejlesztő és LOGICO Piccolo feladatkártya

A gondolkodást, megfigyelést, kitartást, logikát, összehasonlító és elemzési képességet fejlesztő Lük tanagyagot követő képességfejlesztő füzeteket készít kirakótáblával, amibe a számozott lapocskák kerülnek meghatározott sorrendben. A gyerekek a kirakószetten önállóan is le tudják ellenőrizni a megoldást, mivel a lapok hátoldala helyes megoldás esetén egyedi mintát ad ki. A Piccolo is hasonló elven működik, csak itt egy kereten kell dolgozni. Az óvodai és iskolai feladatokhoz kapcsolódó kártyák alapján a megoldás a kereten lévő korongok mozgatásával jelölhető be, ami egyúttal a vizuális képességeket és a kézügyességet is fejleszti.

A fejlesztőjátékok listája végtelen. Válogassatok kedvetekre!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyerekjátékok a bezártságban (x)
  Így fejlesztheted hatékonyan a gyermek kreativitását! (x)
  A 'Társas-játékok' körül forog a jubileumi 20. Internet Hungary programja
  Fa építőjátékot hív vissza az Aldi
  Kreatív gondolkodásra buzdító játék a Cheetos-tól
  Olyan lurkó nincs, aki nem szeret valamilyen játékfigurát
  A Mattel a játékhamisítók ellen
  Idén többet költenek játékokra a szülők
  'Keresd a hazait!' nyereményjáték

További hírek ebben a kategóriában

Válasszon szandált a nyárra! (x)
Gyerekjátékok a bezártságban (x)
Ipari falétra professzionális fe...
Kertészkedjen együtt a család! (...