Hírek
22398 hír az adatbázisban
Ipari falétra professzionális felhasználásra (x)
Marketinginfo.hu - 2020-06-19 11:08
PR

Az ipari falétrák minőségben és használhatóságban sokszor felveszik a versenyt az alumíniumból készült modern változatokkal.

A cikkben arra fogunk rámutatni, hogy pontosan milyen előnyök származhatnak a fából készült modellek alkalmazásából.

Rámutatunk tehát a modern ipari fa állólétrával kapcsolatos elvárásokra, kiemeljük a fontosabb technikai paramétereket, ezenkívül pedig a biztonságos használatot segítő megoldásokra is ki fogunk térni.

Milyen előnyök származhatnak az ipari falétra használatából?

A valóban minőségi falétra látványra szép, használatra pedig kifejezetten praktikus. Mivel fából készült alkalmatosságról beszélünk, ezért látványra és érzetre is természetesebb hatást kelt egy alumínium létrával összehasonlítva.

Amennyiben a fa gondosan lett megmunkálva, akkor a létra használatával hosszú éveken át egész nyugodtan számolhatunk. Ráadásul a modern ipari falétrák alacsony önsúllyal rendelkeznek, ezért könnyű őket mozgatni.

A tárolást könnyű megoldani, miközben nem is foglalnak indokolatlanul sok helyet a műhelyben vagy az autóban.

Mik a minőségi ipari falétrák legfontosabb ismérvei?

Mivel egy létra esetében a stabilitás kiemelten fontos szempontnak számít, ezért az ipari fa állólétrákat rendre több ponton csavarozott acélpánt tartja össze. Ehhez jön még pluszban a szétcsúszás elleni védelem, méghozzá erős láncokkal megerősítve.
A masszív és megbízható ipari falétra csomómentes és kifogástalan minőségű fából készült szárakkal van ellátva. Szintén fontos elemnek számítanak a keményfafokok, amelyek a már több esetben is sikeresen alkalmazott hengeres csapolással kapcsolódnak hozzá a létra szárához.

Mindezek mellett egy manapság forgalomban lévő ipari falétrával szemben az is jogos elvárásnak számít, hogy környezetbarát, lehetőség szerint telítetlen faanyagból készüljön, ezáltal is hozzájárulva bizonyos szinten a fenntarthatósághoz.

Egyéb kiemelt szempontok az ipari falétra beszerzéséhez

Mivel ipari falétrákról beszélünk, ezért jó eséllyel mindennap történő használattal számolhatunk velük kapcsolatban. Ennek megfelelően az sem lényegtelen szempont, hogy a szállítás lehetőség szerint problémamentes legyen.

Ennek megfelelően a minőségi falétra esetében szállításkor a létra szárait biztosító horgok segítségével tudjuk egymáshoz rögzíteni. Így azok nem fognak szétcsúszni, nekünk pedig nem kell pluszban bajlódni velük.

Természetesen egy ipari falétrával kapcsolatban joggal várhatjuk el azt is, hogy a fokok legyenek elég szélesek és biztonságosak. Ezáltal a több órán át történő munkavégzés során sem fog megfájdulni a talpunk, ezáltal jobban koncentrálhatunk a feladatunkra.

Mindemellett ideális esetben a fokok csúszásmentesek is, hogy használat közben ne álljon fenn a balesetek veszélye.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Válasszon szandált a nyárra! (x)
Gyerekjátékok a bezártságban (x)
Játékos tanulás – a legjob...
Kertészkedjen együtt a család! (...