Hírek
23469 hír az adatbázisban
A Monti ballonos víz jellegzetességei és választásának előnyei (x)
Marketinginfo.hu - 2020-05-22 12:47
Márkák

A víz a létezéshez nélkülözhetetlen anyag, amely nem csak a bolygónk egészét tartja össze, megteremtve az egyensúlyt és a létezéshez alapvető feltételeket, hanem maga az emberi szervezet is nagy részben vízből áll.

A test közel 60%-a víz, azonban ez a mennyiség nemtől, kortól és életszakasztól függően egyaránt változik. Így elmondhatjuk, hogy a víz fogyasztásának a leglényegesebb tényezőnek kellene lennie az emberek életében.

Ennek ellenére sok embert nem foglalkoztat kifejezetten, hogy mivel tölti fel szervezetét, milyen itallal oltja a szomjúságát. Sok kutató érdekelt a témában, ami a víz jótékony hatásaival foglalkozik a szervezetre nézve. Kutatásaik segítségével megállapíthatták, hogy a szervezet normális működéséhez naponta minimum 3-4 liter folyadék szükséges. Legjobb esetben ennek a folyadéknak víznek kellene lennie. Amennyiben biztos szeretne lenni a dolgában, akkor a legjobb választás a ballonos víz lehet. De milyen márkába fektesse bizalmát?

A Monti ballonos víz jellegzetességei

A víz mennyisége mellett a minőségi tényezők sem elhanyagolhatóak. Létezik egy márka, amely a Káli-medence természetes, 200 méter mélyből nyert karsztvizét palackozza. A Monti ásványvíz természetes jellegét hivatalos okmányok igazolják. A víz palackozása során nem kerül külön ásványi anyag a vízbe, valamint nem is vesznek el belőle semmit, úgy kerül a ballonba, ahogyan az a föld mélyéből feltört. Ásványianyag-összetételét vizsgálva a Monti ásványvíz nem tartalmaz se vasat, se fluort, valamint nátriumban is szegény.

Azonban kalcium és magnézium megtalálható benne, pont annyi, amennyi a mindennapi szükségletet kielégíti. Gyermekek és sportolók számára kifejezetten jótékony lehet. Az összes oldott ásványianyag-tartalma 593 mg/liter, amely felosztva legnagyobb részben hidrogén-karbonátot - 470 mg/liter mennyiségben -, valamint 87 mg/liter kalciumot, 46,7 mg/liter magnéziumot, valamint 6 mg/l nátriumot tartalmaz.

A bizalmat érdemlő márka

A Monti által forgalmazott ásványvíz Kiváló Élelmiszer Díjjal büszkélkedhet, mindemellett Magyar Termék Nagydíjat is kapott. Míg az előbbit csakis olyan termékek kaphatják meg, amelyek alapanyagai, összetevői és gyártási folyamata, valamint a végtermék egyaránt meghaladja az élelmiszer-szabályozás kritériumait.

A Magyar Termék Nagydíjat azon vállalkozások kapják, amelyek terméke magas hozzáadott értéket képvisel a piacon mind társadalmi, mind kereskedelmi tartalmában egyaránt. Mindemellett hozzájárul az erős gazdaság alapjainak megvalósításához.

Amennyiben szeretne minőségi és biztos forrásból származó ballonos vizet fogyasztani, valamint gyermekeinek adni, akkor keresse fel a Montivíz honlapját, ahol számos lehetőség közül válogathat igényeinek megfelelően.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az italgyártók növelik az újrahasznosított műanyagok arányát
  Felére csökkent az üdítők cukor- és kalóriatartalma 2010 óta
  Megérkezett az új Emese ásványvíz
  Idén több ásványvíz fogyott, mint tíz éve egész évben
  Duplájára nő az ásványvíz fogyasztása
  Visszahívják a Lidl Lupilu szénsavmentes ásványvizeket
  Ismét a Magyarvíz a legdinamikusabban fejlődő ásványvízcég
  San Benedetto ásványvizet vont ki a forgalomból a Nébih

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...