Hírek
22709 hír az adatbázisban
A Mary Kay kézfertőtlenítőt gyárt és adományoz
MTI + Marketinginfo.hu - 2020-05-06 09:15
CSR

Mary Kay bejelentette, hogy a vállalat globális ellátóláncának és gyártó létesítményeinek egy részét arra fogja használni, hogy kézfertőtlenítőt gyártson, amelyre nagy szükség van a mostani világjárvány közepette.

A gyártósorról lekerülő első termékeket a cég adományként juttatja el azokhoz, akik a COVID-19 világjárvány elleni küzdelem frontvonalában állnak helyt.

"A globális COVID-19 járvány miatt szokatlan kihívásokkal nézünk szembe, mégis annak ellenére, hogy vagy semmiféle előrejelzést nem kaptak, vagy csak igen rövid idő állt rendelkezésükre a rendkívüli helyzetre való felkészülésre, mind a gazdasági élet szereplői, mind a magánemberek gyorsan rájöttek, hogyan vehetik ki a részüket a
pandémia elleni harcból" - magyarázta David Holl, a Mary Kay Inc. elnöke és vezérigazgatója "Vállalatunk azzal tudja támogatni az első vonalban küzdőket és hozzájárulni a válság leküzdéséhez, hogy kézfertőtlenítőt gyárt."

Az Amerikai Egyesült Államok Járványügyi és Betegségmegelőzési Központja (Centers for Disease Control and Prevention (CDC)) alkoholalapú kézfertőtlenítők használatát javasolja a fertőzés megelőzése céljára. A jelentősen megnövekedett fogyasztói kereslet miatt azonban a CDC által ajánlott kézfertőtlenítőkből nem áll rendelkezésre elegendő sem a lakosság, sem az egészségügyi ellátó intézmények számára.

A Mary Kay azon dolgozott, hogy egyes gyártó létesítményeit átállíthassa kézfertőtlenítő előállítására: beszereztük a szükséges alapanyagokat, felmértük a rendelkezésünkre
álló csomagolóanyag-készleteket, előkészítettük a gyártósorokat és megszerveztük a késztermékek szállítását.

Az első legyártott kézfertőtlenítőket adományként a Baylor Scott & White Dallas Foundationhöz (Baylor Scott & White Dallas Alapítvány) juttatjuk el. A Baylor Scott & White Texas államban a legnagyobb és az Amerikai Egyesült Államokban is a legnagyobbak közé tartozó not-for-profit egészségügyi ellátó rendszer, amelynek 52 kórházában és több mint 800 betegellátó központjában 7500 aktív orvos és több mint 47000 fős személyzet dolgozik.

"Ebben a példa nélkül álló válsághelyzetben elkötelezett orvosaink továbbra is hűségesen szolgálják azokat, akiknek a legnagyobb szüksége van a segítségünkre" - nyilatkozta Kristi Sherrill Hoyl, a Baylor Scott & White Health politikai és közösségi vezetője.

"Rendkívül hálásak vagyunk a Mary Kaynek bőkezűségéért és azokért az innovatív megoldásokért, amelyeknek köszönhetően el tudnak látni minket egy, a betegeink és a gyógyító személyzet szempontjából egyaránt kulcsfontosságú cikkel. Rendkívüli inspirációt jelent számunkra, hogy a közösségünkben olyan szervezetekkel működhetünk együtt, amelyek elkötelezettek az emberek életének jobbá tétele iránt."

Forrás: Business Wire/OTSNYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Várja az adományokat a Magyar Vöröskereszt az Auchan áruházakban
  Játékok és 1,2 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Millenáris AdományParkban
  Több mint 2 millió liter fertőtlenítőt szállított ki a Mol eddig
  A járvány következtében kényszerszabadságolásra és elbocsátásra kényszerülnek a hazai cégek
  Rendkívül sikeres évet zár a Mary Kay
  Két új vezető a Mary Kay-nél

További hírek ebben a kategóriában

Az AVON a Nőkért
Idén is plüsshódokkal gyűjt a Tű...
Elkezdődött a Magyar Vöröskeresz...
4 tipp a környezetbarát építkezé...