Hírek
22492 hír az adatbázisban
Veszteséggel zárta a 2019-es évet a Waberer\'s
MTI + Marketinginfo.hu - 2020-04-30 09:50
Kereskedelem

Közel 40 millió eurós veszteséggel zárta a 2019-es évet a Waberer's International Nyrt., a társaság igazgatósága nem javasolta osztalék kifizetését.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett határozat szerint a társaság igazgatósága a veszélyhelyzet miatt a közgyűlés hatáskörében eljárva 606,493 millió eurós mérlegfőösszeggel és 41,129 millió eurós veszteséggel hagyta jóvá a cég nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerint készített 2019. évi konszolidált éves beszámolóját.

Az IFRS szerinti 2019. évi egyedi éves beszámolót az igazgatóság 439,855 millió eurós mérlegfőösszeggel és 37,029 millió eurós veszteséggel fogadta el.

A cég egyedi éves beszámolójában azt írták: a Waberer's Csoport 2018-ban és 2019-ben is jelentős veszteségeket szenvedett el, továbbá a koronavírus-járvány okozta válság is befolyásolja a csoport pénztermelő képességét. Hozzátették: az igazgatóság nem javasolta osztalék kifizetését.

A Waberer's International Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek. A csütörtöki kereskedést 740 forinton zárta a papír, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 1555 forint, a legalacsonyabb 562 forint volt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezérigazgató irányítja a Waberer's Internationalt
  A Waberer's igazgatóságának elnöke és annak helyettese is lemondott
  Önvezető kamionokat tesztelt a Volvo és a Waberer's
  A Waberer’s lezárta a Link és a Link Services felvásárlását
  Mi lesz a Waberer's márkanévvel?
  Két új taggal bővül a Waberer’s igazgatósága
  Új időszak a Waberer’s csoport életében
  Összefogott az UniCredit és a Waberer’s

További hírek ebben a kategóriában

Szalmonella miatt visszahívja to...
Komoly válságban a svájci óragyá...
Visszaesett a Skoda autók eladás...
Milyen a jó babaruha? (x)