Hírek
22434 hír az adatbázisban
Anyák napi videóüzenetek a Mastercardtól
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2020-05-03 09:04
CSR

Közösségi média kampánnyal segítik azokat, akiknek május első vasárnapját édesanyjuktól távol kell tölteniük.

Anyák napja alkalmából fogott össze a Mastercard és a budapesti Katona József Színház. A fővárosi társulat elismert és népszerű színészeinek tolmácsolásában üzenhetnek azok a gyerekek, akik személyesen most nem köszönthetik édesanyjukat, nagymamájukat. Természetesen megtehetik ezt mindazok is, akik kedvelik Ónodi Esztert, Jordán Adélt, Borbély Alexandrát, Fekete Ernőt, Keresztes Tamást és nem utolsó sorban a teátrum igazgatóját, Máté Gábort.

"Sokan vagyunk mi is a Mastercardnál, akik nem tudjuk személyesen köszönteni édesanyánkat, nagymamánkat, de így is szerettük volna különlegessé tenni ezt a napot a számukra. A Katonával közel egy évtizedes a partnerségünk, ők hasonlóan hozzánk - de természetesen a színházi szcénában - régóta a legkreatívabb és leginnovatívabb társulatok egyiknek számítanak, így nem volt kérdés, hogy őket hívjuk segítségül. Reméljük, hogy ezekkel a videókkal felbecsülhetetlen pillanatokat tudunk szerezni az üzenet feladóinak és címzettjeinek egyaránt" - mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért felelős igazgatója.

"Köszönettel vettük a Mastercard megkeresését, hiszen mindig öröm, ha mint legrégebbi partnerünkkel, együtt dolgozhatunk egy kreatív feladat megvalósításán. Magunkénak éreztük a kezdeményezést, mert tudjuk, az édesanyáknak, nagymamáknak milyen nehéz, hogy szeretteiket már hetek óta nem ölelhették magukhoz. Reméljük, a videókkal enyhíthetjük a személyes kapcsolat hiányát és hozzájárulhatunk, hogy az ünnep ilyen körülmények között is ünnep maradhasson" - tette hozzá Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Másfélszeresére nőtt a Valentin-napi költések összértéke
  Saját dallamát alkotta meg a Mastercard
  Nem indulunk el kártya nélkül külföldre
  Vásárlási szokások Valentin-nap környékén
  A SPAR nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat
  A Libri-Bookline és a Spar lettek az év kereskedői
  Kiugró siker a kártyás fizetés a balatoni hajókon
  Pénztárca helyett karkötő az EFOTT-on

További hírek ebben a kategóriában

Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...
A Vodafone is csatlakozott a Glo...
Mindent az OEKO-TEX 100 minősíté...