Hírek
23467 hír az adatbázisban
A P&G 2021-ben Romániában új mosószergyárat épít
Marketinginfo.hu - 2020-04-24 09:19
Márkák

A Procter & Gamble, (a világ egyik legnagyobb nem élelmiszer fogyasztói cikkek gyártója) 2021-ben Romániában nyitja meg új mosószergyárát.

A gyár Urlati-ban, Ploiesti közelében található meg, ahol a P&G-nek is van sampongyára. Mindössze 120 embert fog foglalkoztatni, mondja a Profit.ro által idézett P&G tisztviselő. A gyár termelésének nagy része exportra kerül.

A csoport 30 millió RON azaz 6,3 millió eurós állami támogatást kapott a beruházáshoz

"Ebben az évben a P&G újabb jelentős lépést tett a román piacon. Nemrég jelentettünk be egy nagy beruházást - egy új gyár fejlesztését Urlatiban, ahol a P&G folyékony mosószerkapszulákat (PODS) állít elő, amely a P&G egyik legnagyobb innovációja a szövetápolási kategóriában. Románia vonzó profilja, a vállalat sikere a piacon és mindenekelőtt az itt dolgozó emberek magas színvonala tette valóságossá ezt a beruházást "- mondta Antoine Brun, a P&G Délkelet-Európa alelnöke.

A csoport, amely 1994-ben lépett be a román piacra, jelenleg 750 alkalmazottal rendelkezik az országban, akik a bukaresti központban, az Urlati sampongyárban és a globális szolgáltató központban dolgoznak.

A prahovai Urlaci-ban, 2010-ben nyitott gyár az egyik legfejlettebb P&G gyár a technológia és a környezetvédelem szempontjából világszerte. Ez a hajápolási termékgyár több mint 1 milliárd fogyasztót szolgál ki több mint 40 piacon Európában, Törökországban, Izraelben, Közép-Ázsiában és a Kaukázuson.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  P&G: több mint 150 raklap termékadomány
  Fogyasztói változások – a víruson innen és túl
  A P&G 2019. évi Társadalmi felelősségvállalási jelentése
  A P&G meghirdette a 2019. évi Vezérigazgatói kihívások versenyt
  Pozitív fogyasztás a P&G szemszögéből
  A P&G úttörő szerepe a Cannes Lions-on
  Idén is otthonokat teremt a Habitat for Humanity és a P&G
  A P&G fogyasztói felmérése
  Folytatódik a Vöröskereszt és a P&G együttműködése
  P&G CEO Challenge pályázat a legnagyobb tehetségeknek

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...