Hírek
22763 hír az adatbázisban
Nyomtatható és fénymásolható etikett címke (x)
Marketinginfo.hu - 2020-04-22 06:44
PR

Az etikett címke praktikus irodai és háztartási kiegészítő, segítségével meggyorsíthatjuk a rendszerezést, és átláthatóvá tehetjük a munkafolyamatokat is.

Nézzük, milyen más előnyös tulajdonságokkal rendelkezik még a termék és hogyan juthatunk hozzá!

Nyomtató és fénymásoló kompatibilis etikett címkék

Az etikett címkék praktikus termékek, elengedhetetlenek egy irodában, de akár a háztartásban is jól hasznosíthatók. Az öntapadó címkék fénymásolhatók, de lézer- és tintasugaras nyomtató kompatibilisek is - nincs szükség tehát speciális nyomtatóra, ha feliratozni szeretnénk őket. A4-es méretű íveken lehet megrendelni, egy íven pedig mérettől függően akár 65 db etikett található.

Öntapadó címke a rendszerezettség érdekében

A Relatív-A Kft.-nél kapható öntapadó címkék kiválóan hasznosíthatók a mindennapokban, akár a háztartásban is, ha valamit jelöléssel, megnevezéssel szeretnénk ellátni - gondoljunk csak a fűszerekre vagy a különböző dobozokra. A szállítmányozásban és az iparban is különösen hasznosak, ezeken a területeken a rendszerezettség egyébként is lényeges. A címkék előnye, hogy bármilyen felületen jól megtapadnak, legyen az fa, fém, üveg vagy éppen műanyag; nem kell attól tartani, hogy az etikett időközben leesik, ezzel komoly kellemetlenséget okozva.

Címkék egyedi színben és méretben

A nyomtatható és fénymásolható etikett címkék egyedi színben és méretben rendelhetők meg. Attól függően, hogy milyen méretetre van szükségünk, változik az A4-es lapon lévő etikettek száma. A legkisebb címke 38,1 x 21,2 mm, míg a legnagyobb pedig 210 x 297 mm. A címkék 100 db-os ívenként rendelhetők, de egyedi igény alapján ettől el lehet térni - kisebb és nagyobb tételben egyaránt szállítanak.

Etikett címke megbízható értékesítőtől

A Relatív-A Kft. már 2005 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok értékesítésével, termékpalettájuk igen széles. Beszerezhető náluk okmány- és futártasak, simítózáras tasak, borítékok, de öntapadó címkéket is megrendelhetünk e-mailben vagy a webshopjukon keresztül. Mivel minden terméket készletről szállítanak, néhány munkanapon belül a megrendelt csomagolóanyag kézbesítésre is kerül.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Miért lényeges, hogy az öntapadó etikett címke megfelelő legyen? (x)
  4 tipp a fenntarthatóbb háztartásért (x)
  Így lesz hatékonyabb az irodai tárolás (x)
  Terjed az elektronikus polccímke
  Környezetbarát mintaprojekt indult útjára
  Cimkék nélkül kampányol a Cola
  Címkeadatbázis segíti a tudatos vásárlást
  Exkluzív címke készült a S. Pellegrino üvegeire
  Hiszünk az élelmiszer címkéknek
  Magyaros címketervezés
  Új energiacímkézés a háztartási gépeken

További hírek ebben a kategóriában

“Must have” női dara...
Miért fontos a csengő a biciklin...
A bérraktározás világa (x)
Neked is fejtörést okoz a követk...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...