Hírek
22709 hír az adatbázisban
Tudjon meg mindent a méhpempőről! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-03-25 15:05
Egészségmarketing

A méhpempő hatékony idegrendszer vitalizáló és immunrendszer erősítő anyag, amely a táplálkozástudományi szakértők szerint megkerülhetetlen az egészséges életmódot élők körében.

Az egyetlen olyan természetben előforduló anyag, amely 150 biológiailag aktív összetevőt, teljes értékű fehérjét, nagy mennyiségű aminosavat, zsírsavakat, ásványokat, enzimeket és pro-hormonokat tartalmaz.

Azonban a természetes anyagok kapcsán is felmerülhet kérdésként, hogy vajon biztonságos-e a használata. A Mannavitánál kapható méhpempő bármely korosztály számára biztonsággal fogyasztható, amennyiben a termék magas minőségű és tisztaságú. A vásárláskor tehát keresse a kimagasló minőségű készítményeket.

Minden betegségre külön gyógyszer? Számoljon le a felesleges vásárlásokkal!

A méhpempőről tudjuk, hogy sok betegség kapcsán nyújt hatékony segítséget, és csökkenti vagy megszünteti azok kellemetlen tüneteit.

Vegyük sorba, mely tünetegyüttes esetén alkalmazható biztonsággal és eredményesen!
 
  • A méhpempő magas pantoténsav tartalmának köszönhetően lassítja a sejtek öregedését, bőrmegújító hatását pedig külsőleg alkalmazva tapasztalhatjuk meg.


 
  • A táplálkozástudományi szakértők megállapították, hogy a méhpempő kúrával a szorongás, az álmatlanság és a memóriaromlás is javítható, mivel különösen jó hatással van az idegrendszerre.


 
  • Fogyasztásával a koleszterin- és triglicerid szint csökkenthető, így a kardiológia területén is hatékonyan alkalmazható.


 
  • A méhpempő pro-hormontartalma miatt természetes forrása az ösztrogénnek és a progeszteronnak, így a nőgyógyászatban is használható, hiszen javítja a termékenységet, és jó hatással van a menstruációra és az ovulációra is.


 
  • A 10-HDA sav tartalma miatt a méhpempő kúra rákellenes hatással is bír, valamint immunerősítő tulajdonsága révén biztonsággal alkalmazható gyógyszeres kezelések (például kemoterápia) kiegészítéseként.


 
  • A méhpempő javítja a vastagbél és a bélsejtek állapotát, továbbá erősíti a bélfalat, ezáltal eredményesen alkalmazható emésztési zavarok esetén.


 
  • Ízületi gyulladások esetén is ideális, hiszen a pantoténsav segít csökkenteni a gyulladásos tüneteket.


 
  • A tiszta méhpempő olyan tápanyag, amely az agy működésére nagyszerű hatással van, fogyasztásával hozzájárulunk az idegrendszer optimális működéséhez.


 
  • Jelentős hatással van a méhpempő az immunrendszerre, mivel javítja a fehérvérsejtek működését, és magas savtartalmának köszönhetően kiváló baktériumölő anyag, így a fertőzések és betegségek megelőzésében nagy szerepet játszik.


Ezentúl nem szükséges több táplálékkiegészítő készítményt szednie, hiszen a méhpempővel - a kúra idejére - kiválthatja azokat. A méhpempő vásárlása során kiemelt fontosságú, hogy tiszta, jó minőségű méhpempőt vegyen, mint például a Mannavita készítménye.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így őrizze meg a kiváló memóriáját (x)
  Nem csak a méhek számára, az embereknek is nagyon hasznos a méhpempő fogyasztása (x)
  Hogyan vészelhetők át az egyre melegebb éjszakák? (x)
  Kerti tárolók: praktikum és rend minden méretben (x)
  Kertészkedjen együtt a család! (x)
  A félelem rombolja az immunrendszert is
  Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők
  Az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett
  Új weboldal indult a tudatosabb táplálkozási szokásokról
  A fiatal nőknél a kávé, a férfiaknál az energiaital a menő
  Fontos hívószó az egészség
  Az egészséges életmódra oktat a Nestlé
  A tudatos táplálkozásról egyeztet a Coca-Cola
  Egészséges sajátmárkát vezet be a Spar

További hírek ebben a kategóriában

Így őrizze meg a kiváló memóriáj...
A bőrápolás a férfiak esetében i...
Fáj a térded? Szedj rá kollagént...
Mire és hogyan alkalmazza a CBD ...