Hírek
22468 hír az adatbázisban
Hangsúly a megelőzésen: biztonságos bejárat (x)
Marketinginfo.hu - 2020-03-20 10:34
PR

Ahhoz, hogy otthonunkat és családunkat biztonságban tudjuk, nem kell azonnal térfigyelő kamerarendszer kiépítésében gondolkodnunk.

Már azzal is nagyon sokat tehetünk értékeink védelméért, ha gondoskodunk a tökéletes bejárati ajtóról. Egyszeri beruházással megnyugtató és tartós megoldást kínál a fém biztonsági ajtó, amely nem csak betörhetetlen, hanem szép is. A biztonsági bejárat igazi éke lehet az ingatlannak: olyan építészeti elem, amely híven tükrözi stílusunkat, és tökéletes védelmet nyújt otthonunk számára. Azok számára, akik nem elégszenek meg az építő áruházak sablon kínálatával, az egyedi biztonsági ajtó jelentheti a megoldást.

Minőségi bejárati ajtó

A Nívó Biztonsági Ajtó termékei minősítéssel is rendelkeznek: megfelelnek a MABISZ által megkövetelt betörésvédelmi előírásoknak. A 100%-ban hazai termék előállítása a felméréstől kezdve a gyártáson keresztül egészen a beépítésig magas szakmai színvonalon történik.

A masszív ajtótok-ajtólap szerkezet súlya meghaladja a 100 kilót, amely már önmagában is hatásos védelmet biztosít. A precíz és szakszerű beépítés során az ajtó zártszelvény tokszerkezetét a szakemberek több ponton a falba csapolják. Az ajtólapot egy 1,5 mm vastag acéltábla teszi betörhetetlenné. Az ajtók legalább három ponton rendelkeznek mobil záródási ponttal. A tökéletes biztonságot a tok, ajtólap és biztonsági zárak együttesen adják.

Megoldás zárt lépcsőházba és panellakásokhoz

Ha Ön társasházi környezetben él, és zárt lépcsőházba keres biztonsági bejáratot, akkor a Nívó Biztonsági Ajtónál kapható Standard szerkezetű ajtó jelentheti a jó megoldást! Választhatunk klasszikus vagy modern megjelenést: a folyosó egységéhez és személyes ízlésünkhöz is illeszkedhet. Rendkívül gazdaságos: egyszeri beruházással hosszú évekre biztosítjuk otthonunk védelmét.

A Standard ajtók népszerűsége töretlen, köszönhetően a minőségi anyagoknak, a betörésbiztos ajtólapnak és a feltörhetetlen, több ponton működő záraknak. Kiváló hang- és hőszigetelő jellemzőkkel bír, így mentesülünk a folyosó felesleges fűtésétől, a beszűrődő zajoktól és szagoktól is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Három tényező, amivel megnehezíthető a betörők dolga (x)
  Az autó feketedoboza, menetrögzítő kamera személyében (x)
  A biztonsági ajtók szerepe (x)

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Ledenvilagitasod.hu Napelemes világítások (x)
2020-10-25 10:46
Milyen a jó sonkakés? (x)
Így érdemes kiválasztani a fürdő...
Hogyan készítsünk otthon szappan...
Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy...