Hírek
22709 hír az adatbázisban
A Women’secret kampánya a Nőnapra
Marketinginfo.hu - 2020-03-06 09:21
Márkák

Női dolgozóinak történeteivel ünnepli a nemzetközi nőnapot a Women'secret.

"From us for you" ("tőlünk nektek") nevű kampányával ünnepli a nemzetközi nőnapot a Women'secret. A projekt részeként a márkánál dolgozó nők professzionális és személyes történeteit ismerhetjük meg. Egy dolog azonban közös: az egymás iránt érzett barátságuk és önzetlenségük.

A nőnapi akcióval a Women'secret célja, hogy felhívja a figyelmet az alkalmazottakra és a márka egy személyesebb oldalát mutassa meg azokon a nőkőn keresztül, akik együtt teszik lehetővé a cég működését - ugyanis a vállalat dolgozóinak 98 százaléka nő.

A kampányhoz készült videóban öt dolgozó hölgy, Eva, Mariu, Irene, Celia, Lola and Stef mesélnek a tapasztalataikról, történeteikről és arról, mit jelent nekik nőként egy női csapatban dolgozni. Emellett a "From us to you" a dolgozók közötti empátiára is reflektál. A kampányvideókban, amelyben a nőket az erősségeikről kérdezték, mindannyian azt mondták, sokkal erősebbnek látják a kolléganőiket, mint saját magukat.

A spanyol divatmárkának a női összetartás az egyik erőssége. A nemzetközi nőnap alkalmával ez bátorítást adhat más nőknek is, hogy elmondják a munkatársaiknak, mennyire becsülik a munkájukat.

A "From us to you" a Women'secret mögötti női közösségét világítja meg. Hiszen ez egy márka nőktől nőknek.





NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Women’secret 10. üzlete Magyarországon
  A Women’secret mozgalma a mellrákos betegekért
  Elsa Pataky a Women’secret kampányfilmben
  Újdonságokkal kezdte az őszt a Women’secret

További hírek ebben a kategóriában

Melyik motorolajat válasszuk? (x...
Első újrahasznosított Barbie
Mangalicakolbász és -szalámi - k...
Menő szabásvonal és egyediség a ...