Hírek
22709 hír az adatbázisban
Változások a BDO Magyarország vezetésében
Marketinginfo.hu - 2020-02-05 10:54
Karrier

A 2020-24-es időszakra kidolgozott cégstratégia mentén a BDO Magyarország üzlettársai módosított felsővezetői modellt is bevezettek.

Ennek keretében Gerendy Zoltán ügyvezető partner mellett a cégcsoport vezetését a továbbiakban Orbók Ilona, Gaál Edmond és Kékesi Péter látják el.

Az elmúlt évben - a nemzetközi BDO cégcsoport iránymutatásaival összhangban - a BDO Magyarország cégcsoport is elkészítette a 2020-24-es időszakra vonatkozó stratégiai tervét. Ez az időszak várhatóan jelentős technológiai és szolgáltatásbeli változásokat eredményez majd a könyvvizsgáló cégcsoportok életében. A fenti kihívásoknak való sikeres megfelelés a BDO-n belül is fokozott vezetői elköteleződést és közreműködést kíván meg a napi feladatok végrehajtása mellett, ezért a BDO Magyarország üzlettársai tavaly decemberben egy módosított felsővezetői modellt is kialakítottak.

Ennek keretén belül kivált az aktív cégcsoportvezetésből Jamniczky Andrea, a HR üzletág vezetője, Baumgartner Ferenc, szenior könyvvizsgáló és Hajnal Péter, a könyvelési és bérszámfejtési üzletág vezetője. A BDO Magyarország új cégcsoportvezetői Orbók Ilona, a adótanácsadói üzletág vezetője, valamint Gaál Edmond és Kékesi Péter, a könyvvizsgálat üzletág vezetői lettek.

Gerendy Zoltán, aki a BDO hálózatában immár 30 év vezetői tapasztalatot halmozott fel, továbbra is ellátja a BDO Magyarország cégcsoport vezető partneri és általános cégcsoport ügyvezetői feladatait.

"Meggyőződésem, hogy a szakterületeiken már kimagasló eredményeket elért új vezetőink a legfelsőbb szinten is tovább fogják erősíteni a BDO Magyarország cégcsoport szolgáltatási színvonalát és ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálását a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt - jelentette ki Gerendy Zoltán ügyvezető partner. - A legnagyobb magyar tulajdonú, de nemzetközi hátterű könyvvizsgáló cégcsoportként 2019-ben is kétszámjegyű árbevétel-növekedést értünk el. Ez önmagában mutatja cégcsoportunk dinamikáját és piaci jelenlétének erejét, amelynek további erősítésére új felsővezetői csapatunk kiválóan felkészült."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Stratégiai üzletfejlesztési tanácsadással erősít a BDO
  Erősítés a BDO-nál
  A BDO „Az év könyvvizsgáló hálózata”
  Új vezető a BDO toborzási üzletágának élén
  Új igazgató a BDO online szállodai tanácsadó üzletágának élén
  Új szenior szakértő a BDO-nál

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...