Hírek
22709 hír az adatbázisban
Segítünk megspórolni a gyulladáscsökkentő készítmények árát! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-02-21 14:26
Egészségmarketing

Gyulladáscsökkentő gyógyszereket számos esetben alkalmazunk, azonban arról talán keveset tudunk, hogy szedésük több mellékhatást is okozhat, főleg, hogy ha huzamosabb ideje fennálló probléma miatt szedése elhúzódik.

Elhagyásával pedig a gyulladásos probléma kiújulhat.

Mutatok egy természetes megoldást!

Képzelje el, hogy a gyulladás, amely megnehezíti az életét, érezhetően csökken... Ez az, ami a Mannavitánál kapható tiszta méhpempővel elérhető.

A méhpempő természetes antibiotikum jellegének köszönhetően gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik, ugyanis a benne lévő 10- HDA-sav gátol két gyulladásos jelátviteli mechanizmust, a pantoténsav tartalmának hála pedig hatékonyan kezelheti az ízületi gyulladást is. A pantoténsav emellett segíti a mellékvesék működését, melyek fontos szerepet játszanak a kortizon termelésében, amely a legerősebb - szervezetben jelen lévő - gyulladáscsökkentő vegyület. A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely 10- HDA-savat tartalmaz. Ez a biológiai marker a szteroidok csoportjába tartozik és olyan antibakteriális anyag, amely megakadályozza a betegséget okozó szabadgyökök elszaporodását.

A kortizon csökkenti az ízületi degeneratív folyamatokat és segíti a porcszövetek regenerálódását. Kutatás bizonyítja, hogy a méhpempő és a pantoténsav alkalmazása ízületi gyulladás esetén a tünetek csökkenését eredményezi. Ezen felül a reumatikus panaszokkal érintett betegek tünetei is megszűntek.

Mindezeken túl a gyulladással járó bőrbetegségek tüneteit is enyhíti. Belsőleges használata csökkenti a pattanásokat és az ekcéma fellángolásának időtartamát, külsőleg alkalmazva - bőrre kenve, majd 15 perc után langyos vízzel lemosva - bőrfiatalító hatású, melyet már a kozmetikai ipar is felfedezett.

Harcol csontritkulás ellen is

45 éves kor felett csökkenni kezd az ösztrogén hormon termelődése, és ezzel együtt csökken a csontok tömörsége. A tiszta méhpempő természetesen fokozza az ösztrogén termelést, amely amellett, hogy kiegyensúlyozza a hormonszintet, növeli a csontszövetek újratermelődését. Így a csontritkulás megelőzésében és a törött csontok regenerálódásában is segít, és mindezt mellékhatás nélkül teszi!

A fenti állításokat japán kutatók egy csoportja kísérletekkel bizonyította: bebizonyosodott, hogy a méhpempő rendkívül hatékony a csontritkulás megelőzésében, mivel segíti a szervezetet a kalcium csont szerkezetbe történő beépítésében.

Jó tudni, hogy egy-egy méhpempő kúra hatása nem múlik el azonnal, kutatások bizonyítják, hogy a kúrát követő 1 éven belül a tünetek jelentősen csökkenhetnek.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Speciális klinikai tápszereket készít egy magyar cég
  Köztéri akció a védőoltásért

További hírek ebben a kategóriában

Így őrizze meg a kiváló memóriáj...
A bőrápolás a férfiak esetében i...
Fáj a térded? Szedj rá kollagént...
Mire és hogyan alkalmazza a CBD ...