Hírek
22520 hír az adatbázisban
Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
Marketinginfo.hu - 2020-02-21 13:18
PR

Virágcsokor? De hát a virágok meghalnak! Édesség? Mi lesz a fogyókúrával? Konyhai eszközök? Szóval az asszonynak a konyhában a helye?

Ma már nem egyszerű ajándékot választani azoknak a hölgyeknek, akik fontosak nekünk. Mi az, ami nem sablonos, nincs rossz üzenete, a megajándékozott pedig valóban örül neki? Lássunk néhány példát!

Nők vezető szerepben: a menedzser-ajándék kemény dió!

Ma már az üzleti életben is számos vezető beosztású hölggyel találkozhatunk. Bár vállalati körökben az ajándékozás egyre nagyobb kérdés, még mindig szép számmal adódnak olyan helyzetek, amikor szükség van arra, hogy valamilyen tárgyi formában mutassuk ki a tiszteletünket.

Sok cég illemkódexe tiltja, hogy a dolgozók ajándékot fogadjanak el, kivéve, ha az viszonylag kis értékű és személyre szóló - ez ugyanis a figyelmesség jele, és nem számít megvesztegetésnek. Ilyen esetekben érdemes valamilyen praktikus apróságot ajándékozni. Egy vezeték nélküli telefontöltő például szinte bármelyik elfoglalt ember életében jól jön. A vezetést segítő szemüveg szintén nagyon kedves meglepetés - pont elég személyes ahhoz, hogy ne kerüljön az év végi céges tombola nyereményei közé, de még megfelelően távolságtartó, így nem tűnik befolyásolásnak.

Elektronikát a lányoknak is!

Ha a szeretteinket szeretnénk megajándékozni, a lányok esetében a műszaki cikkek még mindig ritkán merülnek fel opcióként, pedig a hír igaz: a lányok is örülnek egy-egy elektronikus meglepetésnek. Egy Bluetooth fejhallgató például sokkal kényelmesebbé teszi a hétköznapokat. Az ember nem akad minduntalan kábelek tömkelegébe, de akár porszívózás közben is élvezheti a kedvenc zenéjét.

A különböző okos- és okosító eszközök is remek ajándékot jelenthetnek, főleg a fiatalabb hölgyeknek. A tévé okosító például jól jön egy albérletben vagy akár a családi készülék feltunningolásához is.

Az örök klasszikus: a szépségápolás

A szépségápolási eszközök tárháza szinte végtelen. Ma már kedvező áron akár félprofi eszközöket is ajándékozhatunk. Egy pedálos körömcsiszoló gép vagy a komolyabb műkörmös eszközök anya-lánya meglepetésként is megállják a helyüket, alkalmat teremtenek a közös időtöltésre és együttes szépítkezésre is.

A női ajándékok legtöbbje az internetről is megrendelhető - ez főleg azoknak az uraknak jó hír, akik nem szeretnének például egy manikűrös kiegészítőket forgalmazó üzlet saját kínálatából válogatni. A figyelmességnek ma már nem kell határokat szabni, és még akkor sem kell ragaszkodnunk a sablonokhoz, ha üzleti meglepetést keresünk valakinek.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Valentin napi ajándékok a MINI-től
  Mire figyeljünk ajándékozáskor?
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?
  Az igazán különleges ajándék (x)
  Ajándéktárgyak Paris Saint-Germain fanatikusoknak
  A reklámajándékok így támogatják az online és offline marketing kampányokat
  Minek örülünk a születésnapunkon?
  Mikor ajándékoz a magyar?

További hírek ebben a kategóriában

Ismerkedjen meg a LED világítás ...
Ilyen egy jó konténeres sittszál...
Neves ügynökségi partnerrel hoss...
Az ideális autórádió vagy hifi k...