Hírek
22291 hír az adatbázisban
Hol tárold a mobilod otthon vagy utazás közben? (x)
Marketinginfo.hu - 2020-02-21 10:06
PR

Tedd a kezed a szívedre, és válaszolj: te elindulsz otthonról a mobilod nélkül?

Hisz sokszor még a lakásban is állandóan a kezed ügyében van, így egyáltalán nem meglepő, ha nem vagy hajlandó kilépni az utcára nélküle. Arról viszont már megoszlanak a vélemények, hogy mikor hol van a legideálisabb helyen.

Miért ne a táskádban tartsd a telefonod, ha autóban ülsz?

Képzeld el az alábbi, nem is olyan ritka szituációt: beszállsz a kocsiba, a táskád lerakod az anyósülésre, benne a mobiloddal. Szépen haladsz a forgalomban, mikor megcsörren a készülék. Fel szeretnéd venni, ezért beletúrsz a táskába, de persze sehol sem találod, biztosan megint lecsúszott az aljára. Teljes figyelmed a keresésnek szenteled, ám közben nem figyelsz az útra. Ugye mondanunk sem kell, hogy ez mennyire veszélyes, és végzetes következményekkel járhat?

Az sem jobb, ha a mobil a zsebedben van, hiszen amellett, hogy kényelmetlen, szintén elvonja a figyelmed a vezetésről, amikor elő akarod halászni. Arról nem is beszélve, ha a rend éber őrei észreveszik, hogy a kezedben tartod, akkor egy szép kövér csekk lehet a jutalmad.

Mi a megoldás? Ha szeretnéd, hogy az okostelefonod a kocsiban is jól látható helyen legyen, akkor fogadd meg a Tok-Shop.hu tanácsát, és tedd egy direkt erre a célra kialakított autós telefontartóba! Így mindig láthatod, ki keres, és kihangosítva nyugodtan fogadhatod a hívást!

Ha pedig a gyerekek szeretnek utazás közben rajzfilmet nézni a táblagépen, akkor az ő dolgukat is megkönnyítheted, ha felszerelsz egy autós tablet tartót. Így nem kell vérremenő harcot vívniuk, hogy melyikük kezében legyen a készülék.

Két keréken is első a biztonság!

Amennyiben az ideális járműnek szerinted csak két kereke van, akkor főleg ajánlott egy mobiltartó beszerzése! Hiszen itt még az egyensúlyozásra is ügyelned kell, amibe nem fér bele az, hogy menet közben a táskádban kotorászol.

A direkt kerékpárokhoz vagy motorokhoz kifejlesztett tartókat csak elegendő felszerelned a kormányra, és indulás előtt belehelyezned a telefonodat. Így egyetlen ártatlan hívás vagy értesítés sem tesz ki feleslegesen balesetveszélynek.

Otthon is mindig szem előtt

Nem kell ahhoz egy hatalmas villában laknod, hogy elfeledd, éppen hova tetted le a mobilod. Indulhat az idegesítő keresgélés szobáról szobára, amíg meg nem szán valamelyik családtagod, és rá nem csörög az elveszett készülékre. Amíg eszedbe nem jut, hogy úgyis hiába, hiszen lenémítottad.

Nem sokkal egyszerűbb, ha van a telefonodnak egy állandó törzshelye, ahová megszokásból leteszed, mikor hazaértél, és ott hűségesen vár rád? Az asztali telefontartók pontosan ezt a célt szolgálják! Nem kell többé az ágy alatt, TV mögött, hűtő tetején, a kutya fekhelyén vagy egyéb lehetetlen helyszíneken kutatnod a készülék után, hiszen ott szemez veled a saját kis "trónjáról!"

Itt az ideje, hogy a mobilod is megtanulja végre, hogy rend a lelke mindennek!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A magyar álláspiacot már az okostelefonok dominálják
  Adathordozóink megsemmisítése (x)
  Már mobilappal is el lehet adni az autót
  Mobilon nézzük ki, de a vásárlás laptopról történik
  Újabb mobilapplikációt mutatott be az Emirates
  Mobil-applikációs megoldások a Bauapp-tól
  Erősen kezdte az évet a mobilfizetés Magyarországon
  Mobilra viszi a cégvezetői döntéseket a Budapest Bank

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan fejlődött az autók fűtési...
A DMX címezhető LED szalagok bem...
A Puskás Aréna nyerte az Év stad...
Faépületek, fa alapanyagok körny...