Hírek
22434 hír az adatbázisban
Minőség-Innováció fődíjat nyert a Sanatmetal szívdiagnosztikai eszköze
MTI + Marketinginfo.hu - 2020-02-05 09:30
Egészségmarketing

Fődíjas lett a Minőség-Innováció 2019. évi nemzetközi pályázaton a Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai eszköze a kis- és középvállalkozások kategóriában.

A verseny döntőjébe további három magyar pályázat is bejutott - közölte Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága (EOQ MNB) elnöke az MTI-vel.

A fődíjasnak szerdán adták át az elismerést Tel Avivban.

A mintegy 20 országban regisztrált WIWE szívdiagnosztikai eszköz képes a szív- és érrendszeri megbetegedések előrejelzésére.

Molnár Pál elmondta, hogy a 2019. évi Minőség-Innováció pályázat nemzeti fordulójában négy pályázatot díjaztak, ezek továbbjutottak a nemzetközi fordulóba is. A nemzetközi versenyben Magyaroszág a döntőbe jutott három pályázattal és a fődíjjal a nemzetközi zsűritől kapott pontszámok alapján hatodik lett a 17 részt vevő ország között.

A 2019. évi Minőség-Innováció pályázat nemzetközi döntőjébe jutott nagyvállalati kategóriában a Lechner Nonprofit Kft. "e-közmű, vagyis az egységes elektronikus közműnyilvántartás" pályázata, a környezet-fenntarthatóság kategóriában az Agrova Kft. precíciós mezőgazdaságot szolgáló technológiája, a közszféra kategóriában a főváros XIII. kerületi önkormányzatának "nemcsak íróasztal mögött" pályázata.

A finn minőségügyi szervezet kezdeményezésére a finn államelnök 2007-ben indította útjára a Minőség-Innováció két fordulós nemzetközi pályázatot, amelyen a versenyképességet növelő, vevőorientált minőség-fejlesztést eredményező innovációkat ismerik el.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Sanatmetal beruházás Oroszországban
  Kilencmilliós adomány a Sanatmetaltól

További hírek ebben a kategóriában

Több mint 2 millió liter fertőtl...
Csaknem 100 ezer maszkot készíte...
Tudd meg, hogy mennyi az ideális...
Álló vagy fekvő szoliba menjünk?...