Hírek
22709 hír az adatbázisban
Új alelnök a Kaspersky élén
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2020-01-29 12:37
Karrier

Jevgenyija Naumovát nevezték ki a Kaspersky globális értékesítési hálózatának alelnökévé.

A Kaspersky bejelentette, hogy 2019. december 31-i hatállyal Jevgenyija Naumova tölti be a cég globális értékesítési hálózatának alelnöki posztját. Korábbi pozíciójában a Kaspersky oroszországi vállalati értékesítési igazgatójaként Jevgenyija kiváló vezetői képességekről tett tanúbizonyságot, és kiemelkedő eredményeket elérve a húszszorására növelte a vállalati termékek oroszországi eladásait.

Új globális szerepkörében Jevgenyija az értékesítési stratégiák kidolgozását irányítja majd az összes üzleti - a fogyasztói, a digitális és a vállalati - szegmensre vonatkozóan, emellett egy regionális ügyvezető igazgatókból álló csapat irányítását is ellátja, biztosítva a sikeres értékesítési stratégiák kidolgozását és azok globális szintű kifogástalan végrehajtását. Közvetlen felettese Alekszander Mojszejev, a Kaspersky üzleti igazgatója.

"A gyorsan változó üzleti világban maga a Kaspersky is átalakuláson megy át. Egyik stratégiai értékesítési prioritásunk, hogy regionális csapataink világszínvonalú értékesítési szervezetet alkossanak. Ennek eléréséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a globális értékesítési szervezetünk élén egy olyan erős vezető álljon, aki a megfelelő időben képes a Kaspersky piaci pozíciójának regionális szintű kiaknázására. Meggyőződésem, hogy a vezetői kvalitásait már bizonyított, erős kiberbiztonsági háttérrel rendelkező, kiváló értékesítési eredményeket elérő Jevgenyija Naumova elősegíti a Kaspersky kiberbiztonsági piacon elfoglalt vezető pozíciójának további erősítését, és lehetővé teszi az innovációs munkánk és a regionális értékesítési tevékenységünk összekapcsolását" - mondta el Alekszander Mojszejev, a Kaspersky üzleti igazgatója.

"Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy én tölthetem be ezt a pozíciót. Természetesen nem juthattam volna el idáig a mentoraim töretlen támogatása, valamint a plusz munkától soha vissza nem riadó csapatom elkötelezettsége és áldozathozatala nélkül. A kiberbiztonsági iparág manapság az üzleti igények vezérelte megoldások felé mozdul el. Ezért fontos, hogy jobban odafigyeljünk arra, mit keresnek az ügyfelek, és szakértelmünkkel segítsük őket céljaik elérésében. A célunk a Kaspersky globális értékesítésének hatékony növelése az újabb sikeres szegmens-stratégiák végrehajtása révén, többek között a B2B és B2C ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és a vállalat viszonteladói számára kínált értékajánlatok, valamint az ügyfelek számára biztosítani kívánt új márkaértékek révén. Izgatottan várom, hogy a közreműködésemmel még magasabbra és még messzebbre juthassunk a jövőben" - fejtette ki Jevgenyija Naumova, a Kaspersky globális értékesítési hálózatának alelnöke.

Jevgenyija Naumova széleskörű tapasztalattal rendelkezik az informatikai iparágban, ezen belül különösen a kiberbiztonság területén; számos szegmensben és földrajzi régióban bonyolított le nemzetközi eladásokat. Jevgenyija kitüntetéssel végezte el az üzletvezetési mesterszakot az Uljanovszki Állami Műszaki Egyetemen Oroszországban. 2008-ban stratégiai vezetésből szerzett MBA-t az egyesült királyságbéli Kingston Egyetemen, majd egy évvel később közgazdaságtudományból doktorált a moszkvai Plehanov Közgazdasági Egyetemen.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kelet-európai igazgató a Kaspersky Lab-nál
  Területi értékesítési igazgatót igazolt a Kaspersky Lab
  Eugene Kaspersky és az I. Antarktiszi Biennále

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...