Hírek
22292 hír az adatbázisban
A Hankook legújabb jótékonysági programja
Marketinginfo.hu - 2020-01-24 12:38
CSR

Több millió forint gyűlt össze a Hankook legújabb jótékonysági programjában.

A Hankook 2019-ben tovább bővítette sokszínű társadalmi felelősségvállalási programját. Az évek óta eredményesen zajló akciók mellett ezúttal a vállalat dolgozói számára biztosított kedvezményes abroncsvásárlási lehetőséget kötötte össze a civil szervezetek támogatásával a Hankook ADJ (Abroncsokkal, Dolgozóink, Jó ügyekért) felhívás keretében. A kezdeményezés révén a munkatársak változatlanul kedvező áron juthattak hozzá a gyár prémium kategóriás abroncsaihoz, ugyanakkor közvetve egy nemes ügyet is támogattak: a vásárolt abroncsok árának 10 százalékát a vállalat év végén a programban részt vevő alapítványok számára utalta át.

Az első ADJ kampány során az Árvácska Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára 1,5-1,5 millió, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány részére 2 millió forint gyűlt össze. A Hankook munkatársai egyénileg dönthettek arról, hogy vásárlásukkal melyik alapítványt kívánják támogatni, a döntést illetően azonban korántsem voltak könnyű helyzetben: a támogatható szervezetek közös vonása, hogy mindegyikük nélkülözhetetlen munkát végez a beteg vagy hátrányos helyzetben lévő gyermekek érdekében.

"Munkatársaink az elmúlt években példamutató elkötelezettségről és kitartásról tettek tanúbizonyságot a társadalmi célú és a jótékonysági programjainkban, ezért okkal bíztunk abban, hogy ezt a kezdeményezést is szeretettel fogadják majd. Meggyőződésünk - és ezt immár a tapasztalataink is alátámasztják -, hogy ha adott a lehetőség az összefogásra, a segítségnyújtásra, akkor az emberek örömmel élnek vele - mi pedig felelős vállalatként feladatunknak érezzük, hogy megteremtsük ezt a lehetőséget" - mondta Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hankook nem először vonja be munkatársait sokrétű közösségépítő és jótékonysági programjaiba: az összefogással megvalósuló kezdeményezések sokéves múltra tekintenek vissza a vállalat életében. A 2013-ban indított Dolgozói Önkéntes Programjának keretében bölcsődék, óvodák, iskolák újultak meg, játszóterek korszerűsítése és közterületek parkosítása valósult meg a helyi közösségek igényeihez igazodva. A Hankook széles körű társadalmi felelősségvállalási programját összefogó Hankook Értékteremtő Program emellett számos helyi és országos kezdeményezést, a felelős mobilitás jegyében zajló és az egészséges életmódra ösztönző aktivitást foglal magába.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több száz civil szervezetet támogat a Hankook
  Öt középiskolát támogat a Hankook
  Közhasznú alapítványok pályázhatnak Hankook abroncsokra
  Bővült a Felelős Támogató Védjegy birtokosainak köre
  Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook
  A Hankook Tire Abroncsadományozási Programja
  A Hankook Abroncsadományozási Programja
  A Hankook útjára indítja CSR programját

További hírek ebben a kategóriában

Forrás: Vodafone A Vodafone nőnapi kampánya
2020-03-06 11:11
a Az AVON a nők jogaiért
2020-03-06 10:57
Campus Fesztivál: hétmilliós ado...
Energiakövetek 2020 pályázat
'A nukleáris energia használata ...
A társadalmi ügyekben aktív cége...