Hírek
22459 hír az adatbázisban
Termékajánlatok szépség, babaápolás, fitness kategóriában (x)
Marketinginfo.hu - 2020-01-23 14:52
Kereskedelem

Ez a termékkategória rendkívül széles, több témakört is felölel. Ebből adódóan rengeteg típusú áru tartozik alá.

Nincs ez másként a Háztartási kisgépek webáruháza esetében sem, ahol nagyon sokféle és kiváló termék található a Szépség, babaápolás, fitness menüpontra kattintva.

A kategória elnevezése már önmagában több terméktípust foglal magában. A témakörön belül pedig olyan további termékfajták széles választéka található, mint ágymelegítők, aloe vera termékek, arcápolás, borotvák, fitness, hajápolás és higiénia.

Hajápolás

A hajápolás menüpont alatt igen gazdag termékkínálat található. Nők és férfiak számára egyaránt megtalálhatók különféle termékek, amelyeknek nagy hasznát tudják venni a fürdőszobában. A hölgyek válogathatnak hajkefék, hajformázók, hajszárítók, hajvasalók és hajsütők közül. A férfiak részére pedig egy orr- és fülszőrzet nyíró készüléket ajánl a weboldal.

A webáruházban elérhető hajvasalók választéka nagyon széles, többféle kiváló márka képviselteti magát. A Remington S850 Shine Therapy Hajsimító például garantáltan egy jó választás, a készülék ugyanis újgenerációs hőálló kerámia lapokkal van felszerelve, illetve digitális hőmérsékletszabályozóval és LCD kijelzővel ellátott. Extra gyorsan melegszik fel, mindössze 15 másodperc alatt. Turbo Boost funkciójának köszönhetően pedig azonnal elérhető rajta a legmagasabb hőfokozat is. Körbeforgó vezetékei és a hozzá tartozó hőálló táska praktikus termékké varázsolja.

Ágymelegítők

A hideg téli estéken, a fázósabbak számára nagy szolgálatot tehet egy ágymelegítő. Az Ardes márka többféle remek alternatívát kínál, így biztosan mindenki megtalálhatja a kínálatban a számára legideálisabb terméket. Különböző méretek is elérhetőek, már akár kétszemélyes változatban is. Mint például az Ardes 4F22 ágymelegítő takaró gyapjú 160*160 cm méretben. Ennek az elektromos ágymelegítőnek a kialakítása nagyon praktikus, hiszen mindkét oldalán található vezérlő egység. Anyaga 100% gyapjú. Az ágymelegítőt ajánlott a lepedő és az ágybetét között elhelyezni. A maximális biztonság érdekében túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva.

Átvételi információk

A Háztartási kisgépek webáruházát és gazdag termékkínálatát böngészve biztosan talál magának mindenki olyan terméket, amelyet azonnal a kosárba tesz. A termékek átvételére többféle opció is van, hiszen a cég biztosít személyes átvételre is lehetőséget, telefonon történő előzetes egyeztetés alapján. Ha mégis inkább a kiszállítás mellett döntesz, akkor pedig mindig az adott termék mellett találsz pontos információt az átvételi lehetőségekről és a bruttó szállítási díjakról.

Érdemes tehát szétnézni a webáruházukban, akár további termékkategóriákon belül is, hiszen kiváló termékek várnak rád.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mikortól van szükség evőeszközre egy kisbaba mellett? (x)
  Milyen a jó babaruha? (x)
  Szempontok a szépségápolási termékek kiválasztásakor
  Férfiak és a szépségápolás
  Ezt gondolják a hazai beauty bloggerek a szépségápolásról
  Tudatosan vásárolunk kozmetikumokat
  Kevés kozmetikum fogy online
  Trendi lett a minimál a szépségápolásban
  Így vásárolnak kozmetikumokat a magyar nők
  Kozmetikumok: az ár mellett az összetétel fontos

További hírek ebben a kategóriában

Milyen a jó babaruha? (x)
Zabpehelyliszteket hívnak vissza
Az eMAG megnyitotta első magyaro...
Zuhant a svájci óraexport