Hírek
22779 hír az adatbázisban
A megfelelő porszívó kiválasztásának receptje (x)
Marketinginfo.hu - 2020-01-23 09:07
Kereskedelem

A legtöbb háztartásban - főleg, amelyik szőnyeggel rendelkezik - szükséges egy jól funkcionáló porszívó megléte.

Segítségével könnyen eltávolítható minden apróbb szennyeződés, legyen az por, állatszőr, homok vagy ételmaradék. A növekvő igényeknek hála, egyre több típusuk született meg az évek során, mely más és más problémát helyez középpontba.

Vásárolhat hagyományos porszívót, robotporszívót, álló porszívót, morzsaporszívót, nedves vagy száraz porszívót és többfunkciós porszívót egyaránt. A lehetőségek tárháza hatalmas, így minden felmerülő igénye egyszerűen kielégíthető a takarítás terén.

A porszívó elemei, amelyek befolyásolják a vásárlást

A legfontosabb tényező, amely legtöbb ember választását befolyásolja, az az ár. A piacon már tízezer forinttól lehet hagyományos porszívót vásárolni, azonban ez az összeg több százezerig emelkedhet modernitása és egyedi funkciói miatt. Vásárlásnál érdemes figyelembe vennie néhány tényezőt, mivel nem minden esetben éri meg az olcsóbb készüléket választania, mivel lehet, hogy ezzel saját szabadidejét rövidíti meg.

A porszívó kiválasztásakor meg kell határoznia igényeit, hogy mégis hol szeretné használni, milyen felületen, hol szeretné tárolni és melyik típus a legkényelmesebb önnek. Az elektromos teljesítménye sem másodlagos, amely a készülék szívóteljesítményét és az energia osztály besorolását befolyásolja.

Amennyiben szeretne megbizonyosodni arról, hogy a legmegfelelőbb porszívót választja, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol különböző készülék fajtákból válogathat igényeinek megfelelően.

A porszívó fajtái és jellegzetességeik

A hagyományos porszívó mindenki által ismert, azonban ennek a típusnak is létezik vezeték nélküli kivitele, amely nagyobb lakásban megkönnyítheti a helyiségek közötti mozgást. Mindemellett válogathat a porzsákos, porzsák nélküli, tartályos vagy akár vízszűrős változat között is. Az álló porszívók helytakarékosság szempontjából kiválóak, valamint könnyebben irányíthatóak, azonban legtöbb esetben nincs lehetőség a kábel visszacsévélésére, így nehézséget okozhat a kábel összetekerése.

Sok esetben az álló porszívókat is kiegészítik morzsaporszívókkal, amelyeket legtöbbször akkumulátor működtet. Gyorsan és egyszerűen elővehető abban az esetben, ha kisebb felületen található szennyeződést kell összetakarítani. A robotporszívók segíthetnek a mindennapokban, amennyiben nincs elegendő ideje a takarításra. Ezen típusa csendes és önjáró, azaz önállóan, minden közbeavatkozás nélkül elvégzi a feladatát, akár távolról, mobilos applikációval is elindíthatjuk működését. Karbantartása elengedhetetlen, mivel minden használat után tartályt kell üríteni és ellenőrizni a kefék állapotát.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Érdekességek a modern robotporszívókkal kapcsolatban (x)
  Nagy változás jön a porszívópiacon
  LG: extrém sport a porszívózás
  Tengertisztítás zöld porszívókkal
  A Sugár Üzletközpontban láthatók a tengerből származó porszívók
  Alvásklinikán tesztelték az Electrolux porszívóját
  Porszívók a tengerből
  Kéziporszívót promózik az Electrolux
  Porszívó csajos garzonokhoz

További hírek ebben a kategóriában

Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...
Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...