Hírek
22709 hír az adatbázisban
Késni nem mindig rossz (x)
Marketinginfo.hu - 2019-12-19 18:29
Kereskedelem

Manapság rengeteg férfi küzd különböző egészségügyi problémákkal, mint a korai magömlés vagy a merevedési zavar. Hogy ezeket elkerüljük, ismerjük meg dióhéjban, hogy mire jók a késleltetők.


Mi az a korai magömlés?

A korai magömlés azt jelenti, hogy a pár férfi tagja nem tudja megfelelően koordinálni a magömlés idejét. Ez jellemzően a behatolás előtt vagy azután pár perccel következik be, még azelőtt, hogy a partnere eljutott volna a csúcsra. Ez lehet már a kezdetek óta jelen lévő probléma, de olyan is, ami a későbbiekben alakult ki.

Az okai többnyire a következők lehetnek:
 
  • Tapasztalatlanság
  • Önbizalomhiány - nevelésből eredő, a szexualitást bűnösként értékelő szülői magatartás
  • Félelem a teherbe ejtéstől vagy a nemi betegségektől
  • Kapcsolati problémák, esetleges korábbi korai magömlésre kapott negatív reakció
  • Önkielégítés során történt negatív berögződés - minél előbb beteljesülni és végezni


Természetesen számos megoldás áll a rendelkezésünkre a korai magömlés kezelésére, mint amilyenek a nyomástechnika, a különböző késleltetők és persze gyógyszeres kezelés.

Ezek közül a legkevésbé macerás a késleltetők használata, hiszen nem igényel sem gyakorlást, sem felkészülést. Arról nem is beszélve, hogy nem terheli feleslegesen a szervezetet különböző gyógyszerekkel, így még egészséges is. Sokan az óvszert használják késleltetőnek, de az közel sem olyan hatékony, mint azok, amiket erre a célra fejlesztettek ki.

A késleltetők

Az Erotikaszigetnél kapható késleltetőknek kifejezetten szex során van szerepük. Az együttlét előtt 10-15 perccel érdemes alkalmazni, vagy pedig már merev állapotban befújni vele a péniszt. Mivel az a nemi izgalom hatására rendkívül érzékennyé válik, így a késleltető ki tudja fejteni a jótékony hatását, mivel némileg érzésteleníti a férfi nemi szervet. Mivel ez azt jelenti, hogy nem éri annyi inger, így hosszantartó, élvezetes együttlétre számíthat mindenki.

A legtöbb késleltető óvszerrel kompatibilis, így ha már befújtuk a péniszt a készítménnyel, utána bármikor felhúzásra kerülhet a kondom. A hatásfokát nem rontja, a latexnek nem árt, így biztos, hogy semmilyen probléma nem adódhat a használatából.

Például a webshop kínálatában található Coolman késleltető maximálisan hipoallergén, aminek hatására nem okoz allergiás reakciót, még az érzékeny bőrűeknél sem. Emellett könnyen eltávolítható és foltot sem hagy.

Ahogy látható, a késleltetők tökéletes megoldást nyújtanak a korai magömlés problémakörére. Hatékonyságuk abban rejlik, hogy csökkentik a férfi nemi szerv érzékenységét, így hosszabb és mindkét fél számára kielégítőbb együttlétre lehet számítani.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan vészelhetők át az egyre melegebb éjszakák? (x)

További hírek ebben a kategóriában

Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...