Hírek
22661 hír az adatbázisban
Változatos fali lámpák (x)
Marketinginfo.hu - 2019-12-19 16:04
PR

Tudtad, hogy a lámpák nemcsak világító eszközként funkcionálnak? Pedig így van, legalábbis némelyikkel kapcsolatban biztosan!

A falra szerelhető germicid lámpák nagyszerűek bármilyen tér csírátlanítására, amellyel megelőzik a kórokozók elszaporodását. Attól függően, hogy hová szeretnéd, ma már különböző kivitelben és méretben állnak rendelkezésre. A következő pár sor segíteni fog neked azokban a kérdésekben, hogy mi alapján és hogyan érdemes választani!

A lámpákról általánosságban

"Az ilyen lámpák felszerelése biztosan macerás" - gondolhatod, azonban a jó hír az, hogy nem kell sokat vesződni ezzel sem! Legyen szó falról, plafonról vagy más sík területről, csupán két csavarra lesz szükséged a rögzítéshez. Egy fali kötődobozon keresztül pedig a lámpa vezetéke is csatlakoztatható a 230 V-os hálózatra, de földelt villásdugó felszerelése mellett egy fali aljzathoz is kapcsolható.

A lámpák mobilizálásához állványok segítenek, s már léteznek kisméretű állványok is egy lámpatesttel, amelyek kézzel is áthelyezhetőek az asztalra vagy a szekrényre.

A gurulós állványhoz egyenesen három lámpatest jár, amelyek többirányú sugárzást biztosítanak.

Maga az égő olyan speciális fóliával is bevonható, amely megakadályozza a szilánkok szétszóródását törés esetén. Az élelmiszeriparban például erre kifejezetten nagy szükség van.

A germicid égő hasznos élettartama 9000 óra, ami körülbelül egy évi működést jelent. 6-8 órás üzemeltetés mellett csupán 3-4 évente kell cserélned, így még spórolhatsz is vele!

Mi szerint vásárolhatsz?

Lámpákat a teljesítmény meghatározása szerint vásárolhatsz. Ekkor a 15 W-tól, a 30 és 55 W-on át, egészen a 115W-ig válogathatsz. Ezek közül a 30 W-os lámpa a legkeresettebb, mert az mindenre alkalmas. Kis helyiségbe a 15 W-osat, míg nagy dózist igénylő, nagy belmagasságú terekbe az 55, illetve 115 W-osat ajánlják.

Nézelődhetsz típus szerint is. Leginkább a nyitott lámpatest használatos, hiszen a cél a szabadon történő sugárzás. A tükör kivitel inkább egy adott pont megvilágítására alkalmas.

Ha a kivitelt helyezzük előtérbe, akkor pedig a könnyen felszerelhető és cserélhető standard eszköz ajánlott.

A legkedveltebb változatok közé tartoznak az ún. rozsdamentes germicid lámpás armatúrák. Ezek főleg a nedvesebb, magas páratartalmú helyek, például raktárak és élelmiszeripari üzemek kezelésére alkalmasak. A nyitott alaptípus alumínium tükörrel is felszerelhető, hogy adott helyre koncentráljon a sugárzás.

A standard típusokból vásárolható nyitott, valamint tükrös kivitel egyaránt, amelyek viszont szinterezett fémből készültek.

A kellékek beszerzése és karbantartása igen egyszerű. Amennyiben még nem vagy germicid "használó", akkor bátran ismerkedj meg az eljárással! A Hollandimpex lámpáinak működési elvéről többet megtudhatsz weboldalukon!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A falmatricákat nemcsak a falra ragaszthatod! (x)
  Milyen faliképet tegyen a nappaliba? (x)
  Elemlámpa az adományozás új formája
  Plakát a zseblámpából
  Street art felhő lámpaizzókból
  14.500 napelemes lámpa afrikai országoknak
  Fényt visz Afrikába a VELUX
  Közlekedési lámpa és citylight egyben
  Lámpafénnyel támogat a Panasonic

További hírek ebben a kategóriában

A kutyaférgesség természetes mód...
Hajószállító utánfutók magas min...
Jól láthatósági nadrágok a kénye...
Okos zárbetétek - dobd el a kulc...