Hírek
22709 hír az adatbázisban
Hölgyeknek szánt készítmények a nők kényelméért (x)
Marketinginfo.hu - 2019-12-19 12:56
Kereskedelem

A nők számára számos higiéniai készítmény érhető el a webáruházak kínálatában, így nem feltétlenül kell azokat személyesen megvenni, elég csak megrendelni, és már hozza is a postás.

Ez nagy előny, főleg akkor, ha nincs időnk szaladgálni a különböző eszközök után. Igen ám, de mik lehetnek ezek?

Mindent a kényelemért

A Szeresdmagad.hu kínálatában az intimkehelytől kezdve a különböző vágycseppekig, klitorisz krémekig számtalan lehetőséget találunk ahhoz, hogy kényelmesebb és érzékibb legyen az életünk.

Ha unjuk a betétet és a tampont, valamint egy környezettudatosabb megoldást keresünk, akkor ideje, hogy megismerkedjünk az intimkehely rejtelmeivel. Ez a kis apróság tökéletesen kiváltja a betét és a tampon nyújtotta lehetőségeket, bár nagyon kell figyelni az intim higiéniára.

A feromon parfümök nyújtotta lehetőségeket is érdemes figyelembe venni, hiszen igazán hódítóak leszünk a használatával. Igazi afrodiziákumként hat az ellenkező nemre, így biztos, hogy ha használjuk, akkor garantált a siker. A feromon egy olyan hormon, ami az állatvilágban a párválasztást befolyásolja, és ez jellemző az embereknél is. Hiszen nem lehet véletlen, hogy valakinek az illatát vonzónak vagy éppen taszítónak találjuk.

Vágyfokozó cseppek és klitorisz krémek

Előfordulhat, hogy olyan életszakaszban vagyunk, hogy nem igazán van kapacitásunk a libidónkkal foglalkozni. Ilyenkor nagyon jó szolgálatot tehetnek a különböző vágycseppek, amik jó hatással vannak a nemi vágyra. Persze ez hosszú távon nem jelent megoldást, ezért érdemes szakorvost felkeresni a problémával.

Ugyanez igaz a Szeresdmagad.hu-nál kapható klitorisz krémekre is, amit inkább nevezhetnénk szexuális segédeszköznek. Mivel vérbőséget okoz a nemi szerveknél, ezért igazán intenzív élményt biztosít szex közben. Kifejezetten kedvelik a nők és a férfiak egyaránt, hiszen sokkal fogékonyabbá teszi a nőket az orgazmusra, így mindkét fél számára nagy élvezeti forrást jelent.

Ezeken túl is léteznek készítmények a nők számára, amik élvezetesek, és használatukkal sokkal izgalmasabbá tehető a szexuális aktus. Ilyenek például a hüvelyösszehúzó krémek, amiknek a segítségével sokkal szűkebbnek és rugalmasabbnak érezhetőek a hüvelyfalak. Ez nagy segítség akkor, ha valamilyen oknál fogva az intim torna nem aratott volna osztatlan sikert. Ezek többsége vízbázisú termék, így nem hagy foltot az ágyneműn és a ruhákon, és könnyen eltávolítható szex után.

Tudtunk újat mutatni? Na ugye, milyen izgalmasak a különböző cseppek és krémek? Ha még nem próbálta, ne habozzon, tegyen a fokozott kéjért!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tűnj ki a tömegből és érd el a vevőidet! (x)
  A webshop-üzemeltetés kihívásai
  A Durex kutatás
  A Durex mobiltechnológiai áttörése
  Durex élményterápia az idei Sziget fesztiválon
  Online filmekkel kampányol a Durex
  Videó: SOS szolgálatot ígér a Durex
  Masszázsra buzdított a Durex
  A Durex kreatív pályázatot hirdet
  Láncmasszázs-rekordot döntött a Durex

További hírek ebben a kategóriában

Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...