Hírek
23465 hír az adatbázisban
Marketingdíjat kapott az OBH és a Pénzügyminisztérium ismeretterjesztő honlapja
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-11-27 09:33
Digitális

Az Év honlapja 2019 kormányzati kategóriájának különdíját kapta az Országos Bírósági Hivatal honlapja, az Okosan a pénzzel című oldalért pedig a Pénzügyminisztériumot jutalmazták minőségdíjjal.

Az Év honlapja pályázatot a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat hirdette meg. A díj átadását követően a honlapot elkészítő és működtető Pénzügyminisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára kiemelte, hogy az Okosan a pénzzel minden korosztálynak az őket leginkább érintő élethelyzetekben mutatja be a pénzügyi lehetőségeket. Az iskolások ennek megfelelően többek között a diákhitelről, az idősebbek az öregkori takarékoskodásról találnak az oldalon márkasemleges pénzügyi információkat élményszerű és érthető formában, animációkkal és játékalkalmazásokkal kísérve - tette hozzá Balogh László.

A Pénzügyminisztérium a működtetésen túl folyamatosan új információkkal és hírekkel frissíti az oldalt, és ehhez többek között az Emberi Erőforrások Minisztériumától, a Magyar Nemzeti Banktól, az Állami Számvevőszéktől vagy a Pénziránytű Alapítványtól is kap segítséget - közölte a helyettes államtitkár. A díjak indoklása szerint a kormányzati honlapoknak sokszor nehezen érthető tartalmakat kell szigorú szabályok alapján bemutatniuk, ennek ellenére egyre több érdekes és élvezhető oldal készül ebben a kategóriában is.

Az Év honlapja díj alapítója, Varga István a rendezvényen üdvözölte, hogy a magyar digitális kommunikáció és webfejlesztés évek óta gyorsan fejlődik, és felismerte az az okos eszközök fontosságát. Hangsúlyozta, hogy a honlap a legfontosabb marketingeszközök egyike, és várhatóan hosszú távon megőrzi a jelentőségét. Az évente meghirdetett Év honlapja pályázatot idén 18. alkalommal írták ki. A 2019-es versenyre 183 nevezés érkezett, a szervezők 26 kategóriában osztottak elismeréseket. Az idei abszolút győztes a mateking.hu oldal lett, a közönségdíjat az xEmblémázás.hu kapta, az Internet Kultúra Fővárosa címet Debrecen nyerte el.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!
  Az Év Honlapja nevezési haráridő: December 15. éjfél!
  Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!
  A kreativitás új dimenziói: két új kategória ’Az Év Honlapja’ pályázaton
  Startol ’Az Év Honlapja’ pályázat!
  Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!
  Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!
  Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat
  ’Az Év Honlapja’ pályázat immár 21. alkalommal
  Startol \\\'Az Év Honlapja 2022\\\' Pályázat!
  Rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi ’Az Év Honlapja’ pályázat
  Hosszabbít ‘Az Év Honlapja’!
  Megvannak 2019 legjobb honlapjai!
  Íme 2018 legjobb honlapjai!
  A 2017 legjobb honlapjai
  Kiosztották ’Az Év Honlapja’ jubileumi díjait
  Különdíj az EDF-nek a Marketing Szövetségtől
  2015 legjobb honlapjai…
  Tantárgy lett ’Az Év honlapja’ pályázat
  2014 Legjobb Honlapjai

További hírek ebben a kategóriában

Prémium webtárhely a maximális g...
Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...