Hírek
22468 hír az adatbázisban
Kaputelefon videós megoldással
Marketinginfo.hu - 2019-11-21 04:52
PR

Napjainkban a biztonságnak kiemelt szerepe van a családi házaknál, társasházaknál, valamint ipari telephelyeken is.

A videós megoldással működő kaputelefonok pontosan abban segítenek, hogy a beléptetés és azonosítás jobban támogassa a biztonságot.

Jelen bejegyzésünkben igyekszünk kellőképpen megvilágítani a videós kaputelefonok használatát, az általuk kínált előnyöket, valamint a potenciális felhasználási területeket. Cikkünk elolvasása remélhetőleg hasznos segítséget jelenthet az olvasónak abban, hogy sikeresen tudja növelni otthonának vagy professzionális környezetének a biztonsági szintjét.

A videós kaputelefon használata

Amennyiben eggyel magasabb szinten szeretnénk kivitelezni a kaputelefon működtetését, akkor erre a célra a videós megoldás kínálja a megfelelő alternatívát. Főként azért, mert roppant könnyű és praktikus használatot tesz lehetővé.
A belépő személyének azonosítása tehát nemcsak hang alapján történik ezeknél a készülékeknél, hanem vizuálisan is. Vagyis amikor csengetnek a kapunál, akkor nemcsak hallhatjuk az ajtónál várakozó személy hangját, hanem láthatjuk is őt a képernyőn.

A kezelés pedig egyáltalán nem számít bonyolultnak, sőt. Amint a készülék működésbe lép, a vizuális megjelenítés gyakorlatilag automatikusan bekapcsol.

A videós kaputelefon használatának előnyei

A DEFLOC-nál kapható videós kaputelefon alkalmazásából fakadó egyik legfontosabb előny a biztonság. Azzal ugyanis, hogy nemcsak hang alapján, hanem képi formátumban is azonosítani lehet a belépni kívánó egyén személyét, sokkal inkább meg tudunk győződni a kapunál várakozó kilétéről.

A másik kiemelt előny a kényelem. Gyakorlatilag ki sem kell lépnünk az épületből, mert tökéletesen láthatjuk azt, hogy ki akar belépni. Ha tehát hang alapján nem lennénk biztosak a várakozó személy kilétét vagy szándékait illetően, a videós kaputelefon segítségével kényelmesen tudjuk garantálni a biztonságot.

Hol lehet kihasználni a videós kaputelefon által kínált előnyöket?

A felhasználás helyét illetően egészen sokféle lehetőség áll rendelkezésre. A leginkább kézenfekvő opciót a nagyobb forgalommal bíró irodaházak, telephelyek, illetve gyárépületek jelentik.

Ezeken a területeken ugyanis jellemzően több tucat látogató érkezik napi szinten, akiknek a beléptetése egészen komoly terhet jelenthet a portán és recepción dolgozó személyzet számára.

Szintén jó szolgálatot tehet a videós kaputelefon a közigazgatási intézményeknél, iskoláknál vagy magánjellegű orvosi rendelőknél is. Jellemzően ezeken a helyeken is sok a látogató, akiknek az azonosítása sok feladatot jelent.

Természetesen igény esetén a családi házaknál is ki lehet használni a videós kaputelefon által kínált előnyöket, főként ha a biztonság kifejezetten fontos szempontnak számít.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Három tényező, amivel megnehezíthető a betörők dolga (x)
  Hasznos tanácsok kerítésválasztáshoz (x)

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Ledenvilagitasod.hu Napelemes világítások (x)
2020-10-25 10:46
Milyen a jó sonkakés? (x)
Így érdemes kiválasztani a fürdő...
Hogyan készítsünk otthon szappan...
Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy...