Hírek
23088 hír az adatbázisban
Mire figyeljünk ajándékozáskor?
Marketinginfo.hu - 2019-10-18 18:45
PR

Minden évben van néhány olyan ünnep, ami fejtörést okoz, hiszen ezekre az alkalmakra többnyire ajándékokkal kell készülnünk.

Ilyen ünnep többek között a születésnap, a névnap, az évforduló és a karácsony is. És az igaz, hogy a meglepetéseket sokan szeretik, ennek ellenére nem könnyű eltalálni, hogy mégis minek örülne az ajándékozottunk.

Ajándékok nőknek

Kutatva az ötletek után több olyan cikkbe is belefuthatunk, melyek azt állítják, hogy a nőknek tuti biztos tipp az ékszer és a minőségi parfüm.

Ugyanennyi cikket találhatunk ennek ellenkezőjéről is, hogy ezzel a két luxusholmival mennyire mellé lehet lőni. Mindkét dologban van igazság, ezért kell nagyon ismernünk a hölgyet, akit meg szeretnénk ajándékozni. Ha tudjuk, hogy melyik a kedvenc parfümje, akkor nyugodtan vegyük meg, de ha nem, inkább ne kísérletezzünk azzal, hogy olyan illatot válasszunk, melynek a boltban a tesztcsíkon kellemes volt az aromája.

Ugyan ez igaz az ékszerekre is, vagyis ha biztosak vagyunk benne, hogy a kiszemelt darab megfelel az illető ízlésének, akkor hajrá, de ha van egy csepp kételyünk is, akkor inkább válasszunk valami mást.

Ajándékok férfiaknak

Általános tanácsként gyakran hallhatjuk, hogy a férfiaknak a barkácsszerszám a nyerő ötlet. Azonban nem minden férfi barkácsol szívesen, van, aki jobban örül egy minőségi italnak vagy szivarnak, mint a legújabb fúrókészletnek. Talán a legegyszerűbb módja, hogy a megfelelő ajándékot adjuk, ha folyamatosan résen vagyunk, hogy mire csillan fel az úr szeme.

Ajándékok gyerekeknek

Lehetne mondani, hogy a gyerekeknek a legkönnyebb ajándékot választani, hiszen szinte minden áruházban roskadásig vannak a polcok különféle játékokkal, mint a társasjátékok, a legók, a babák. És ha ez nem lenne elég, az online játékboltok hatalmas választéka is sok időre lefoglalhat minket, míg megtaláljuk a tökéletes meglepetést.

Mint mindig, itt is kulcs, hogy ismerjük a gyermeket, hiszen ha minden vágya egy távirányítós kisautó vagy egy Barbie baba, akkor nem biztos, hogy örülni fog a legmodernebb stratégiai társasjátéknak.

Ajándékok mindenkinek

Nem mindig jut eszünkbe elsőre, hogy sok olyan praktikus terméket lehet manapság kapni, melyek egy kicsit könnyebbé teszik az életet. Ilyen például a könyvre csíptethető LED olvasólámpa a könyvmolyoknak, az aranyos automata cicapersely a gyerekeknek, az autós Bluetooth FM transmitter az állandóan úton lévőknek vagy a tapadásmentes szilikon sütőlap a konyhatündéreknek. Ha szeretnénk még ilyen praktikus ötletek közül válogatni, érdemes szétnézni a Wombat Kütyü kínálatában.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy mindig érdemes odafigyelni a beszélgetésekre, hiszen sokszor hallhatunk egy-egy olyan elejtett mondatot, amiből rájöhetünk, hogy minek örülne a másik. Így dupla lesz az öröm, hiszen egyrészt kiderül, hogy valóban odafigyelünk rá, másrészt tényleg azt adhatjuk, amire az ajándékozott valóban vágyik.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)
  Mit ajándékozzunk férfiaknak?
  Az igazán különleges ajándék (x)
  Minek örülünk a születésnapunkon?
  Mikor ajándékoz a magyar?
  Vásárlási szokások Valentin-nap környékén
  Valentin-napi online vásárlási trendek az Extreme Digitalnál
  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra
  Ajándék utazás a Gyermekvasúton

További hírek ebben a kategóriában

A kisbabád első járművét keresed...
Ügynökségi partnert választott a...
Zárbetétek világa: hova jó válas...
Minden, amit a kiselosztókról tu...