Hírek
23469 hír az adatbázisban
Felhasználóbarát megoldások a professzionális céges levelezéshez
Marketinginfo.hu - 2019-10-18 16:28
Digitális

Professzionális céges levelezés nélkül manapság elképzelhetetlen egy vállalkozás hosszú távon is eredményes működése.

Az e-mailes formátum megfelelő keretet biztosít a gyors, hatékony és zavartalanul működő információcseréhez.

A Rackhost természetesen felismerte a profi céges levelezés jelentőségét, ennek megfelelően többféle praktikus megoldást kínál ügyfeleinek erre a célra. Függetlenül a jövőbeni felhasználók számától vagy a szükséges tárhely méretétől, bárki megtalálhatja a számára ideális csomagot.

Rövid bejegyzésünkben tehát a zökkenőmentes céges levelezést elősegítő szolgáltatást mutatjuk be a Rackhost jóvoltából.

Miért érdemes a Rackhostot választani?

Minimum 99,9%-os rendelkezésre állás az, amelyet szolgáltatóként a Rackhost biztosít az e-mailes csomagok mellé valamennyi felhasználó számára.

Az adminisztrációs felület használata rövid idő alatt elsajátítható, ennek köszönhetően könnyű önállóan is elintézni a csomagunk módosítását vagy bővítését. Így rengeteg időt és energiát tudunk megtakarítani.

Továbbá egyaránt lehetőség van bankkártyás, illetve átutalásos fizetési mód igénylésére is. Ez is jelentős könnyebbséget jelent a rendszeres ügyintézés kapcsán. Ami pedig a számlák küldését illeti, elektronikus formában történik az általunk megadott e-mail címre, és minden szükséges információt tartalmaz a kiegyenlítéssel kapcsolatban.

Gyakran ismételt kérdések, és a hozzájuk kapcsolódó válaszok

A Rackhost e-mailes csomagjának használata gyakorlatilag a megfelelő beállítások mellett azonnal elkezdhető. A rendelkezésre állás leginkább a választott fizetési mód függvénye. A bankkártyás opció kínálja egyébként a leggyorsabb megoldást.

Az e-mail csomagok mellé korlátlan számú domain hozzáadására van lehetőség, míg a szükséges jogosultságok megléte esetén korlátlan számú domain aliasz is felvehető a webtárhely szolgáltatás kiegészítéseként.

Létezik opció továbbá a szolgáltatási csomag testreszabására is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ügyfélként egyénileg van lehetőségünk az e-mail postafiókok számának meghatározására.

Választható e-mail csomagok a Rackhost kínálatában

Valamennyi előfizetői csomaghoz korlátlan mennyiségű e-mail cím, valamint e-mail domain rendelhető hozzá. A tárhely jelenti az egyik fontos változót, amelynek a mérete 50, 100, 200, valamint 400 GB is lehet.

Láthatjuk tehát, hogy a lehetőségek száma meglehetősen sok, ennek köszönhetően a számunkra ideális e-mail csomagot tetszés szerint tudjuk kiválasztani annak megfelelően, hogy mire is van szükségünk. A professzionális céges levelezés tehát mostantól nem jelenthet akadályt.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A vállalkozások csaknem 80 százaléka vett igénybe külső finanszírozási forrást
  Leginkább keresünk és levelezünk a neten
  Váratlan nehézség a mobilon hirdetőknek
  Megújult a Telenor e-mail szolgáltatása

További hírek ebben a kategóriában

Prémium webtárhely a maximális g...
Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...